IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Hmm..kaikenlaistaMaanantai 18.05.2009 11:15

Nukuin Taas ihan hyvin, outoa. Vai tottuko kroppa jotenki sitte nyt taas Duactiin; etten enää hillukka (heräile) öisin..kuten Ennenhän se ei vaikuttanu mitenkä silleen. Osin johtunee siitä, ett menin "jo" 23petiin ja varmaa paris minsas Höyhensaarille, jei. Oisin menny jo hieman aikasemmin, mutt piti neuvoo PikkuNasuu letin föönaamises ni venasin ku se kävi suihkus (vei nakin iltakuselle ni sain ite käytyy jo Ajois suihkus jne); koitetaa miettii miten helpoiten ja nopeiten sais sen aina sen mieleisesti laitettua aamusin jne.. Eli hylkäsin Jack Sparrownki;).. UniMasa oli nyt hotimpi=). Mutt joo, en todellaka valita. Jos nukun joku n6h Sikeesti ni pärjään mainiosti arjet, noi 4-5h horrosta ja heräilyä ei todellakaan oo sama juttu.

Vieläki kyl väsyttää aika paljon.. mutt kun koko viime vk meni normiaki vajaammil unil, erityisesti ne pari vikaa pv ja lentsu päällä ni ihmekkös tuo on; em jutuista huolimatta tehny normipäivää töissä, vklopun ylitöitä ja Lisäx harrastanu Liikuntaa:).

Liikunnas saldona 2 x Sali ja ei siis ns jaettuna mitenkä esim jalat+pÄrse, kädet+selkä tms vaan Kaikki Aina (toinen vähän tynkä treeni kyllä, toinen onnex parempi) JA 2 x Kävely á 2h =D..Nam, ihan jees. Vai tosi jees:O?

Alotin jo eilen pähkäilyn tästä viikosta, ett miten ja mitä ehdin + voin tehdä, milloin ois huilipv sekä mitä kaikkee muuta on ohjelmassa.. Sali on kiinni ke ja to mm helatorstain=pyhäpv takia, ti ehdin sopii faijan kyläilystä sekä PikkuMatalaisen kummisedän piipahduksesta.. vaikka mua ei niin tarvitakka himassa erityisesti jälkimmäisen aikaan.. Osin six olin aatellu, ett kun viime viikolla ti kävely, ke sali, to huili, pe sali ni ett la ois ollu kävely (tai sali), mutt la oliki huili ja su kävely... Kun alkuper. suunnitelman mukaan su piti olla huili ni ois ollu esim ma kävely, ti sali.. äääääh.. menee pieni pää sekasin;D.

Vaan ei stressiä, fiilixen ja jaxamisen mukaan myös- muistutin itelleni tosta lauantaistaki, ett kun oli aika Kipee olo, ett sillo ei oo fixuu kuitenka treenaa jos on Kipee, vaikka miten Haluttaiskin..nytki muut pv:t köhiny+niistäny ihan kiitettävästi douppaamisesta huolimatta..ni so what meneekö mitenkä säännöllisesti.
Kävelee tekis joka pv mieli erityisesti jos on niin upeet ilmat kuten eilenki (heh, se rusketus jos ei muuta hyötyä;D), mutt kun ei vaan ns paikat kestä; siis joka pv 2h lenkkejä .. ja en toistasex näemmä melkeinpä osaa lyhyempiä tehdä, hehhee=D

Hmm *miettii: ma kävely, ti sali, ke huili, to kävely, pe sali, la+su huili (tai la sali)..ma JompiKumpi jne vois olla ihan hyvä..=D)* Viimex tos sillo ööh vk sitte ku oli 4-5pv väliä ni vähänkö Kävely suju niiiin hyvin, siis ett kroppa oli selvästi saanu todellaki Levätä. SiksKin toi, ett on enempi ku 1pv välillä huilii on ihan jees, tai ainaki, ett Kävelyssä on enempi ku 1pv väliä.. Eli tos mietinnän mukases "ohjelmas" tulis 2-3pv Kävelystä huilia:). Toisaalt jos tänään kävelen ni ei oo, ku just eilen sen vedin..

Nooh..kattoo ny miten nuo pv:t muokkautuu=)

TJ 2

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.