IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Ei niin huonoa..Tiistai 26.05.2009 12:45

..ettei jtn hyvääki.

Saikkuilen ma & ti..siis jos tää hmm kehitys jatkuu ni huomen eli ke pääsen (joudunpääsenjoudun) takas duuniin- en viitti sentäs ns turhaan kökkii himassa..

Vaikka, mikäs täs ollessa; eilen ei ollu lämpöö ku jtn 37pintaan eli hitusen mulle (nii siis su, su-ma yönä huiteli jossai 38ssa) eikä peitteitäkä oo enää kurkussa, jei. Kipee se on ku mikä ilman lääkitystä, mutt onnex en ainaka viel ja toistasex oo immuuni Ibumaxille=).. Harmi vaa, ett yskä ja nuha on vähä niinku "alkuvaiheissaan" sittenki, eli ku flunssahan tavallaan aina kehittyy silleen, ett eka on kuivaa yskää, joka muuttuu vähemmän kuivax jne ni tää on ihme sekamuotoa nyt.. Mutt joo, kai "vasta" joku 3.vk sen edellisen alusta ni pitäs liiotella lekuris saadaxeen antibioottikuurin ni koitan varmaa joku 1-2vk viel tsemppaa.

Nii, ja siis otsikkoon & alkuun sekä edellisen kappaleen aluilla tarkotin sitä, ett ilman on aivan Ihana<3.. aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, on lämmin/ kuuma..NAM<3. Olin eilen aamupv:l sitte joku 2-3h pardella grillaamasta minua valasta ruskeemmax ja toimi mukavasti=). Ihan aavistuxen punotti ne osat esim rintakehää ja vatsa; joita ei topin kans (terdellä, puistossa) oo grillannu täs aiemmin. Muute lähinnä väri vaa syventyny (siis mun mielestä alan kohta ehkä näyttää sille, ett oon päivettyny- ja mtn lasten suusta totuuxia ei tähän kohtaan laiteta, hehhee)=).

Pudeen en kehannu mennä ku kuitenki saikulla. Vaikka jestas, ulkonahan on lämpimämpi ku huoneissa (ei paista esim meidän olkkariin=ei lämmitä kesäsinkä kämppää; helvetin hyvä juttu). Tänää sitä vois jopa harkita:).. sais enempi Maattua auringos ja paremmin alettuu tota selkäpuolta kärtsää..nykypartsil kun paistaa nii paskasti ja paskaan aikaan ettei oikei saa&ehi selkä- ja perspuolta grillailla.

Pakko nauttii täpöl nyt ku ei tiä miten taas kesä kehittyy, onx kesäkuu perinteisesti aneemista vai tulisko sellanen samanlainen hellekesä ku pari v sitte (tuletuletule<3):)!! Kesälomaan on n2kk (ENÄÄ)=) ja Sitte Ainaki Paistaa- se on niinQ pakko;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.