IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HehTiistai 26.05.2009 20:01

Sopiipa hyvin tohon edelliseen..sen jatkox.. Aamulla kun kirjotin olin jo vieny koiran- nousin siis tos jo 8pintaan ylös..

Partsil saman about joku pari-kolme h arskaa (joka perhana tosin oli jonku utuverhon takana aika pitkälti..nou khän duuu). Sitte, alko vituttaa ku partsilasien läpi ei meinaa nähdä (hieman liioteltuna..). Tai alkanu täs pari pv ajan ku on tos partsil tullu oltuu jonku verran..

Eipä sitte muuta ku kaivoin kamat esiin ja aloin jynssää- ne on pesty muistaaxeni kerran tän n2,5v aikana mitä täs ollaan asuttu.. Eka meinasin jättää ns yhden pesun jälkeisix, mutt ärsytti ku oli päin persettä pesty..viiruu siel tääl, ett reippaana tyttönä pesinpä ne sitte toisenki kerran. Vaan kyl kannatti.. Eipä oo täs kämpäs varmaa ikinä tai ainaka nyt 2,5v aikana ollu Noin Puhtaita partsilaseja<3 :). Ku kattoo läpi ni jos ei tietäs, ett ovat paikallaan ni ei ees huomais, niin puhtaat ja kirkkaat ja viiruttomat jne ovat. Nam:D. Ihan niitten yläosat jäi jynssäämättä ku oli pieniä YletysVaikeuksia.. jakkaralla seisten yltän nippanappa pesin+lasta-yhdistelmät pesee + pyyhkii ne (siihenki pitäs hommaa sellanen varsi ku on joku Sini-merkin oma, ett aina vaihtopäät käy, kappas ku on vähän unohtunu..heh).

Samaan syssyyn vedinki sitte olkkarin ison ikkunan uloimman puolen=partsilla olevan, koska tuntu ettei siit nää läpi nyt ku partsilasit "loisti";). Pikkuikkunan jne jätin puunaamatta, siin on verho edes eikä sitä availla tms ni ei niin välix.

Nyt tosin toi SisäPuoli siitä isosta ikkunasta näyttää ihan skeidaselle.......

:)

ps. varmasti teki ja/ tai tekee hyvää mun flunssalle ja toipumiselle, jepjep.. nooh..kai mä duuniin meen ke- tarpeex douppia ni ei mitkää olot haittaa..suuntaan tai toiseen;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.