IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Mä niiiin tykkään niistä, tuntuu Hyvälle<3. Ainoo, ett on liian pyöreet päästä..riippuen vähä miten & mis käyttää- pitäs olla kyl terävämmät välil. Menee vähä hukkaan meinaan muuten käyttö ku liukuu (liikaa). Pituus on onnex aikas sopiva- ennakkoinfon ja käytännön mukaan ainaki vaikuttais sille:).



Ne Exelin kävelysauvat, jotka ostin tos joku aika sitten, on muuten hyvät, mutt ilmeisesti joku Joustopiikkikärki (googlettelin hieman;D) oiski paras vaihtoehto mulla, asfalttitassun sijaan- osa vakioreitistä kun kulkee asfaltilla ja osa maastossa (hiekka/ maa-pohjanen kävelytie jne); tosin tohon joustopiikkikärkeen liittyen luki hassusti: "Se on parempi kovalla alustalla kuin esimerkiksi asfalttitassu, joka joskus luistaa. Jos kävelysauva luistaa, pito korvataan helposti liian kovalla iskulla ja kyynärpäät kipeytyvät.". Mulla kun se tassu luistaa siis nimenomaan EiAsfaltilla, jolloin tuntuu, ettei saa Hyödynnettyä sauvoja niin hyvin ku muuten pystys, asfaltilla (ja varsinkin ylämäissä Toimii<3). HöhPöh, pitänee selvittää ja keksii jtn. Eipä se ois hyödyttäny kauheesti etukäteen selvittää jtn tommosia, ennenku käytännössä useempaan kertaan on nyt testannu ja itellä ollu käytössä noi. Saakohan niihin niitä kärkiä erikseen vaihdettua..:O

Eka tos katoin, ett damn..onkohan mulla sittenki liian pitkät ne omat, mutt ilmeisestikki aikas optimaalisen hyvät (pari eri laskukaavaa ja yx taulukko osu silmiin)- pääohje kun on, ett sauvan ollessa maassa on kyynärpään kulma 90 astetta.

Nii, eilen siis SauvaKävelee:) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.