IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Uneton Tiistai 23.06.2009 11:05

Helsingissä.

Jooh. Kökin sitte hereil johonki 01asti, sitte pyörin unta hakien sängyssä Ainakin johonki 02asti, tuskinpa oon kovin lähellä sitäkään nukahtanu- ja uni oli aika sellast koiran unta. Ja kyllä on nyt ihan megapirtee olo joo.. tai sitten ei. Edellinen blogimerkintä ei kyl oo ees mitenkä syy tohon.

Veikkaanpa syyx sen sijaan tota pe-ma väärinpäin kääntynyttä vrk-rytmiä- ja kai jtn ööh myöhästynyttä (pikku)liskojen yötä;D - vaikka mtn painajaisii ei tietääxeni unissani ollutkaan:). Nii ja taisin pudessa brunaillessa nukahtaa joksku 30-60minsax, heh:).

Mietin jossain vaiheessa jopa ylös takas jäämistä ja vaik jonku leffan kattomista, mutt onhan seki lepoa, ett makaa ja koittaa nukkuu. En kyl ihmettele, ett ihmiset, joilla on jatkuvasti ja/ tai pahoja univaikeuksia kilahtelee, masentuu tms.. Aikas persiistä kyl. Tosi harvoin itellä tämmöstä, ja jo yksittäiset kerrat vituttaa ihan riittävästi.

Nyt särkee päätä ja on semmonen olo ku ois ollu baarissa eilen/ yöl tappiin asti ja samoil tai melkei samoil silmil duunissa, voi miten "kivaa". Tässä duunissahan ku ei mitenkä tartte pitää aivoja mukana-> narikkaa ei vaan satu duunis siihen olemaan.. No, energiajuomien ja päänsärkylääkkeen voimin tässä varmaan tän pv:n jaksaa:).

Ihanaa ilmaa<3, joka meinaa sitä, ett duunin jälkeen Joko Kävelee Tai Brunailee:) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.