IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HöhTiistai 21.11.2006 11:55

prkle UniMasa...Noh, ei mtn- töis silti tos 830jälkeen ettei oikeesti mitenkä paha. Mutt toi iltapv on jotenki niin ällöö olla töis; erit jos pakko.. (15jälkeen), paitsi esim eile aika vaa riens ja oisin varmaa voinu olla johonki "sataan asti" tääl (terve nainen, juupa juu)- muttei ollukka pakko vaan vap eht= ei nii ällöö.. Tänää pitäis siis n1630-17asti olla. Mutt jospa eiline työvire tulis täs megeen ni ehkä mä jaxan.. ;)

Vitsi, taas jo tiistai. Pitää kyl niin paikkansa mitä isovanhemmat ym sano ku oli teini, ett aika menee sitä nopeemmin mitä enemmän itel on ikää..Tekis kyl nii monesti mieli pysäyttää aika, koska se vaa lentää ja lentää eikä koskaa sitä edellist sekunttii saa takas- ja ku haluis ns nauttii joka hetkestä ku kerran tääl vaa ollaan (ja khyl, myös niist ns ei niin kivoistakaan..ku kerran ainutlaatuisia ja silleen- koska vaik tulee niit deja vu-fiiliksiä ni ei onneks tapahdu Oikeesti niin ku siin leffas Päiväni...ööh.. murmelina tai jonain; en muista koko nimeä)..

Anyway. Ajatus (mikä..hehheh) katkes pahemman kerran ku piipahti sufeella ja röxyllä, joten paras kai jatkaa (alkaa) tekee duunii.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.