IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DTiistai 30.06.2009 17:40

Eilen duunista himaan, hetki chillailua, sitten Kävelemään 2h:D. NJAM. Oliki hassu ilma; eka lähtiessä ripotteli pikkasen vettä, kävelyn aikana porotti Kuumasti välillä ja sitte oli myös Ihan Pilvistä:).

Tänään on plan ollu, ett jos utua/ paljon pilviä ni suoraan vaan Kävelemään.. Jos taas Porottaa niin eka brunailemaan 2-3h:x ja sen jälkeen Kävelee:). PikkuMatalaisella on frendi seurana niin eivät ns todellakaan kaipaa meikäläisen läsnäoloa Koko ajan ja illan. Mahdollisesti näkyy vielä Outsakin<3 tai sitte huomenna (prkle, viimeistään;D).

Oivoi, vähänkö ilahduin kun uskaltauduin tempasemaan ja olin/ olen vähän niinku yhteydessä erääseen Mukavaan & Mielenkiintoiseen ihmiseen;).. Sellaiseen, jota näin & tapasin VanhassaElämässä ajoittan jopa suht usein- ja sitte elämäntilanteen muuttumisen jälkeen eli UudessaElämässä oon tavannu, nähny vaan kerran - vaan enpä ollut sitte itse se, joka moikkasi sillä krt Ekana, Nice:). Ett ilmeisesti oon kai sitte jostain syystä/ syystä tai toisesta jääny sen mieleen, toivottavasti Hyvällä, heh- ja senkin ansiosta ajattelin Tempasta:D. Se ei pelaa joka pelkää..hehhee=).

Pää kipee, väskättää.. mutt mieli on Korkeella useastakin Syystä; arskaa, 13duunipv ennen lomaa, jnejne..;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.