IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HehTorstai 13.08.2009 13:20

Romantiikan saralla elokuun loppupuoli tulee olemaan valoisa, ellei peräti häikäisevä. Sinkkuhärät joutuvat punnitsemaan elämäntyylinsä uudelleen.

*

Haluaisit tarttua erääseen asiaan, vaikkei aika ole siihen kypsä. Toimesi ovat ajanhukkaa siihen asti, kunnes maaperä muuttuu sinulle otolliseksi.

*

Työ: Kuljet menestyksestä menestykseen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voisit levätä laakereillasi. Ole valpas.
Raha: Pysy jakson aikana kaukana kaikenlaista peleistä.
Rakkaus: Panosta sen sijaan rakkauteen, se tuottaa nyt tuloksia.

*

Vaikka intoa tuntuisikin riittävän, niin et ehkä saa remmiä kunnolla päälle. Ota rauhallisesti sillä nyt ei varsinaisesti olekaan sinun päiväsi. Eteen tuleviin mahdollisuuksiin kannattaa silti tarttua luottavaisin mielin, sillä kaikki tämän jakson aikana aloitetut jutut ovat saavat loistavan lähdön.


*

Perjantai 14.08.2009
Ellet tahdo tänään saada kiinni elämäsi tarkoituksesta, niin älä ole huolissasi. Se asia mihin tunnet tyytymättömyyttä, on korjattavissa vasta silloin kun huomaat, ettei kaikki ole kohdallaan. Älä siis sorru murjottamaan vaan tartu härkää sarvista, vaikka et pystyisi selvittämään kaikkea yhdeltä istumalta.

Lauantai 15.08.2009
Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

Sunnuntai 16.08.2009
Kuuntele tarkkaan kehoasi, sillä näinä päivinä se kyllä kertoo mihin voimasi riittävät ja mihin ei. Varo pakottamasta itseäsi mihinkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.