IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Neena Mira Aleksandra<3Maanantai 17.08.2009 01:04

Ristiäiset/ kaste oli siis tänään, klo 12.00. Neena vähän kiukkus ennen toimitusta ja vääns parit savet. Pääsin taas vaipanvaihtohommiin- hmm, otan kunnia-asiana senKin..hehee..terve tapaus minäki:D Lisäx se tankattiin maidolla ni ei ainakaan nälkää huuda-> sitte Nani-kummin (=allekirjoittanut) syliin kastemekko päällä; olikin joku varmaan 1-2h taju kankaalla siitä eteenpäin, heh:). Muutama uni-inahdus kasteen aikana, vesikään ei haitannut mitenkään.. pappikin kommentoi kun neiti oli niin Hienosti toimituksen aikana:). Oltii ku mitkäki julkimot sen jälkee kun Neena, Outi ja me kummit seisottii alttarilla ja jengi räpsi kuvia:).

Kastemekko oli mun vanha, kiitos mamalle kun ns huoli/ hyväksyi käyttöön tähän tilaisuuteen..olen Otettu tuosta(Kin).. Siinä on sitten kastettu minä, mun molemmat lapsukaiset, veljen tytär=kummityttöni (ja yhen frendin tyttö .. aikanaan; jatkossa vain suvun tai mahdolliset kummilapset..). Pitää kirjailla nimet ja kastepäivät helmaan sisäpuolelle joku pv (ollut vaan joku 18v aikeena, heh..).

Titta-kummi oli tehnyt superherkulliset voileipäkakut *slurps*, Sini-kummi mokkapaloja ja yx vieraista miniskidikarjalanpiirakoita ja mä tein täytekakun, kehuja tuli:)..kiva niin. Kuvia pöydästä ja itse koko jutskasta on tulossa enempi/ lisää, kunhan HoviKuvaaja(mme) Jasmin niitä saa piuhan hankittuaan koneelle ja silleen.

Viis h unta viime yönä, pv täynnä touhua. Takki tyhjä-olo.. väsynyt, mutta Onnellinen. Itellä Hyvä fiilis koko päivästä ja ennen kaikkea varmaan siitä, ett Ystävä on tyytyväinen ja onnellinen, ett kaikki meni niiiiin hyvin (msn:stä laitatuilla sanoilla=D). Ainii..harmi, ettei Sini-kummi päässy tulemaan sairastumisen takia:(. Toivottavasti kuvista välittyy fiiliksistä tarpeex ja Outsa kertoo muilta osin sillekki:).

SyliKummi kiittää ja kumartaa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.