IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DMaanantai 14.09.2009 11:30

Jooh.
Semissä oli ihan Loistavaa- ainoo, ett alux olin aivan megatupaten=liian täynnä (lämppäribändin solistin koulufrendei kuulemma; lähti menee ku Rujo esiinty:O.. jaa..no, kukin tavallaan) ja aivan törkeen kuuma. Ite en lämppäriä nähny, mutt eipä tuo mtn haitannu. Jengi oli ihan hmm kivassa, heh.

Ja joo, keikka oli taas niiiin hyvä. Lavalla toimii aivan loistavasti- energiaa vaikka kuinka ja kokonaisuus vaan niin mainio. Pienet tai vähän isommatki pitit oli siel kans, onnex pysy aisoissa vaikka mesta onkin Pieni..etteivät ihan syliin tulleet. Mutt siistii taas katella, ite ku en niihin kuitenka Osallistu (ainaka tähän mennessä oo osallistunu) =D.

Muutamia kuvia sai räpsittyä ja lisäilinki eilen parhaan gigs-kansioon samoin ku perjantailta parhaat Mondaysta ja Wellusta- Dantesin valot oli ihan persiistä:( höh.

Matkahan jatku keikan jälkeen ylläripylläri Prahaan (osa lähti kai Dante'siin sen sijaan- kappas), siel oltiinki sitte vaihtamatta mestaa loppuun asti. Osa jengistä lähti sitte viel jatkoilee frendille, mutt pähkäiltyäni aikana painelin ite sitte vaan himaan; vatsa kurnien ja lauantailta jääneiden tortilla-kamojen kuvat silmissä=D.

Ja, once again: meitsi veti vesi- ja limulinjalla koko illan:D. Ystävä kyllä alkanu jo kommentoimaan, ett on jo Huolissaan musta & alanko tulee vanhax tai jtn, mutt koitan aivopestä sen tajuumaan, nou hätä moisesta, todellakaan:D.

Hehhee, joo ja parhaita "onnistumisia" tältä vklopulta on mm, ett ku IsoNasu nautti jonkiverran juomia pe ni meitsi sähläs- mm melkein lensin Dante'sin portaaat alas röökimestalla (pariki kertaa). Totesin, ett täähän on hyvä, ku lapsi nauttii alkoholia ni äiti humaltuu (vähän niinku raskaana ei saa six juoda, ett ku äiti juo ni sikiö humaltuu=D). No sitte lauantaina unohdin lähtiessäni farkkurotsini Prahaan, ei prkle.. Sain sen kyl viel sitte ovelta itelleni vaikka oliki jo sulki.. ja kaikki toi ilman tippaaka alkoholia *naur*.. enempi kohkausta ku monesti ees huBBelissa:O *virn naur*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.