IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

..Tiistai 15.09.2009 11:13

Eli tää flunssa alko just/ vasta eilen.. vähän niinku salama kirkkaalta taivaalta. Parina perjantai-iltana on ollu kurkku kipee, mutt se on menny aina sitte ohi yön aikana- hyvä niin. Nyt eilen ku heräsin ni tuntu sellaselle kröhäselle ja sitte päivän aikana alko nuha ja vähän yskäkin. Oh shit.
Töistä ku pääsin himaan ni oli aikas tosi paska olo. Kuumetta ei kyl, hitusen lämpö koholla.

Ollu tos LaiskaPaska kesälomasta alkaen (joopa joo, hyvin piti aikomus Treenaan Paljon Lomalla paikkansa..NOT;D)..eli 0krt kävelyy, salii tms O__o.
Olin niin ajatellu nyt ku koiravankeuski viime viikolta loppu ja ilmat on ihan nice vielä, ett täst viikost alkais ees jonkin verran kurinalaisempi elämä..tai ainaki siten, ett ees jonki verran liikuntaa sisältys tähän.. no paskat. Kipeenä en nyt tällä krt ala treenaa, mulla kun tosiaan tod.näk joka tapaukses tää pitkittyy jne ni en ainaka tieten tahtoen koita saada kestoa flunssalle ja/ tai jälkitaudeille. Vituttaa:(!! Kyl mä sitä mietin, ett jos ei lähe ihan hulluna Vauhdilla zippaa vaan silleen iisimmin jne niin tekis varmaa kuitenki hyvää ku sais kroppakki kunnol happee jne;).. Katellaan. Nyt on ainaki niin paska olo, etten lähtis kävelee vaik voiski (ja duunist en noit mun Kävelyit harrasta, hah hah).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.