IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=DSunnuntai 20.09.2009 17:14

Rytmit taas ihan kohdillaan, heh. Piti eilen ottaa jotkut tunnin päikkärit (ku pe-la nukuin "vaan" 7h)..noh, vedinki unta palloon sitte n18-22 eli oikein urakalla :O. Ei ku ylös, röökille, Rodeoo huiviin ja laittamaan naamaa paikalleen:). Onnex ei tarvinnu suihkus käydä ni ehdin hyvin ku ei mtn kummosta sotamaalausta oo tapana laittaa ja lähin sitte vikal metrol ytimeen.

Tavalliseen tapaan eka yhessä normimestassa kieppasu eli kahvi, limu ja vesi; hiljasta ku missä (ei yllätä..mutt Tylsää- toista se oli ennen, ts ennen remppaa..jne). No, toinen Olohuone oli taas aikas täynnä ja meininki sen mukanen:D..siitäki huolimatta, ett osa jengistä oli Noses jollai keikal, osa Viikatetta tsiigaa "naapuris" ja osa Nightwishin keikal. Mutt oli Loistavaa ku pääsin ("taas/ tietenki") about lempimestalleni istuu;) ja oli Koko ajan kuitenki tuttuu jengii ja frendei mestoilla kaikkien niitten randomien lisäks:)! Ilta meni vaan jotenki aivan liian nopeesti- tosin lähinki taas niin myöhään. Mutt silti. Oisin vallan mainiosti viihtyny viel ainaki pari tuntia:)!

Himsiin ilman jatkoiluja (hmm, huolestuttavaa..Taas näin;D!). Nukkumaan kävinki sitte vasta aamu 8 aikaan ku ei väskättäny aikasemmin- kannatti selvästi juoda tohon aikaan mm kahvia:D ja nousin ku klo soi tos 13, etten vallan koko pv nuku ja ett sais illal ehkä jopa suht ihmisten aikaan mentyä nukkumaan (duuniin palaan huomenna- vaikka yskä onki melkonen).

Taidan mäki olla kyl aika tai vähän hmm outo tapaus:D..ainaki osa jengistä vähä pyörittelee silmiään ja ihmettelee; nyt ku oon 4vk ollu juomatta alkoholia:), ja oon silti ihan Tavalliseen tapaan käyny viihteellä & liikenteessä=). Vaikka eipä eilenkä ois muutama/ monika huomannu etten dokaa jos en ite ois maininnu asiasta, eikä oo joko nähty tai oo ollu täs puhe jos onki nähty tänä aikana. Ei kyl mtn kritiikkiä mitenkä oo tullu, lähinnä ihmettelyä, ett miten jaksan olla selvinpäin baarissa ja ett miten se ja se ite ei kykenis tms. Enemmänki jengi"nostaa hattua" ja antaa positiivista palautetta (vaikka toisaalta mulle onki ihan sama- mun oma juttuhan tää on- ni onhan se ihan siistii kuulla:D). Saas nähdä kauan vielä menee näin- tällä hetkellä fiilis on, ett voi mennä Hyvinki Kauan & Pitkäänki:) vaan never know;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.