IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=(Perjantai 25.09.2009 22:06

Tosi kiva joo, taas kerran.

Tänään piti saada suurehko summa rahaa takaisin..kun oon tässä noin 2-4vk aikana lainannu. Noh, mites kävi..sainko, no enpä tietenkään saanutkaan. Sain pikkuruisen ja mitättömän summan- alle 10% velasta, ihan haista paska-meiningille tuntuu ku tommonen laitetaa tilille.. Ei sitte makseta puhelinlaskua (sisältäen myös tolta velalliselta kuluja) ajallaan ja silleen..ei meinaan oo mikää 10-20e kyseessä yhteensä.

Sillä ko henkilöllähän tärkeysjärjestys on noissa se, ett eka sen pitää päästä hutveltaa ja jättää itelleen käyttörahaa ja hoitaa pari jtn omaa oikeesti tai EiOikeesti pakollista juttua ja maksaa velkoja takas sitte "ens kerral ku rahaa tulee"- mahdollisesti jopa ehkä kaikki kerralla..tai sitte Taas vaan osa. Ja siis, osa velastaki on hutveltamista varten pummittua lainaa..

Tosi kiva ku se Tietää varsin hyvin, ett lainasin pitkin hampain sille LISÄÄ jo taas viimekskin (mm ne 2-3 viime kertaa, jotka lokitti entisten lisäks). Aloin sitte kelaa ja laskee sen paria menoa, jotka tiedän olevan ja kyseenalaistin sen naurettavan summan, jonka mulle makso tnä takas.. Voi vittu saatana.

Taitaa mennä tämä lainakonttori kiinni. Oon tosta puhunu sille aiemminki, koska ei oo ees eka krt, ettei hoidaka sitä sillo ku pitää ja Luvannu. Siinähän sitte miettii ja ihmettelee, ett kun ei oo oikein muita lainaajia näköpiirissä (tietääkseni) Mulle riittää jo. Ihan riittävästi maksan jtn luottokorttikorkoa, kun oon kilttinä lainannu ja ite sitte höylänny korttia; erityisesti ku takasin maksu onki tökkiny. JA: pari ihmistä sen lisäks velkaa. Vitun siistii moinen. HUOH.

ÛberKivaa viikonloppua vaan kaikille.



Ja joo- muuten on ihan jees fiilis. Duunivire ollu Hyvä (en ehkä aivan Loistavaks sanois), Vapaa vkl ja nyt menny melkein 5vk dokaamatta:D. Tosin, ollu tos vähä sellanen olo, jotta pitäskö vähän nautiskella/ maistella..ettei nyt vallan unohda miltä toi alkoholi maistuu *naur*. Noh, kattoo nyt- jotenki veikkaan, ett on Täysin mahdollista, ett kuitenki vedänki taas vesi- ja limulinjalla:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.