IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

VKL<3Lauantai 03.10.2009 20:32

Eilen himsuilua selvinpäin IsoMatalaisen kanssa; PikkuMatala on frendillään (ja on vieläki, näköjään 2yötä siel, heh):). IsoNasua vaivannu masis & vitutuski hälveni, ainaki vähän, ku hassuttelin yms sille - hymyiliki jopa:). Nyt mulla on sitä paitsi Uus Tukkaki, jei;). Väriä ja korostusraitoja/ raitoja lisäx- hyvästi kesäblondi, tervetuloa punertava tummahkonruskea:). Mii Laik. Kuvia tulee jossain vaiheessa..jos tulee=).
Kiitos avusta Jasmin<3.

Pitkät yöunet takana, mainiota. Tosin, olin 6jälkeen pirteenä hereillä, wtf. Kelasin lähinnä, ett vittu ku heräiski arkena silleen..heh. No, takas petiin ja unta riittiki onnex lisää vielä. Vein sitte tajuihin tultuani nakin pitkähkölle aamulenkille; aivan mahtava ilma.. aurinko porotti ja oli lämmintä, nam<3. Seurax sattu 1v ikänen tyttökoira, jota vei joku napero..päästin Leevinki sitte vapaax ja vähänkö olivat sulosia juostessaan, hyppiessään ja telmiessään:).

Kohta Ystävän syndejä Pilettämään<3!! Ensin olin aatellu, jotta oisko vallan taas ilman alkoholia, mutta varmaan toi aurinkoinen ilma teki sen, ett janottaa kyl aika vietävästi- ja neiti kävi just kaupassa & alkossa .. jano helpottaa piakkoin;D, toi pyynnöstä mullekki virvoketta=). Se sai luvan tulla kemuihin kanssa, vähän niinku mun avecix, Loistavaa. Ja- dokaamatta.. fiilixen mukaan. Nyt on Fiilistä dokata;D.

Pitäny olla HysHys tästä illasta eli kekkereistä kun JuhlaKalu ei haluu sanan leviävän ja kauheesti porukkaa- no mähän pidän pääni kiinni jos niin Lupaan:). Tuskin & toivottavasti ei nyt haittaa jos mainitsen tässä vaiheessa (ja nimettömästi;D) asiasta..hope so.

Hyvä fiilis illasta:) ja muutenkin. Vähän vituttaa kyl ku ei oo tullu Kuntoiltua n2,5kuukauteen, raha-asiat on vituillaan ja funssa vaan jatkuujajatkuujajatkuu.. mutt niinku muuten on Ihan OK kaikki;D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.