IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

=)Maanantai 05.10.2009 02:15

Olipa ilta:). Mentii sitte tossa 21pintaan mestoille; matka kusi hienosti- tarkotus oli mennä dösällä Itiksest ja käveltii homokiireel sinne- ja myöhästyttii dösästä ku aikataulu irl oli minsan-pari eri ku netissä- FUCK. Mentii sitte metrolla ja käveltii metrikseltä- ja kiroiltii ku dösäpysäkki ois ollu ihan juhlamestan vieressä..argh.

Vieraita oli aika vähän ja tänää kuulin, ett puolet jättäny tulematta:O..höh. No, väki vähenee, pidot paranee;). Onniteltuamme ja lahjottuamme ystävääni siirryttii istumaan ja Nauttimaan. Hyvää boolia ja musaa oli riittävästi ja lisäx mm kakku, kahvia, shotteja kavereitten lisäx jne:D. Viina tekee ihmiset kyl fixuix ja lähettii porukalla tilataxilla ytimeen tos about 02aikaan, heh. Muitaki tuttui tietenki siel ja meno aikamoista.

Frendipariskunnalle jatkoille (IsoNasu lähti ite itäänpäin jo vähän kai aiemmin)..josta sitte sattuneista syistä lähin eri frendin kanssa meille; aamu 8pintaan himsiin ja nukkumaan, hih. Päivä mennykki sitte lööbates, pizzaa syöden ja päikkäritki vetäsin. Olo on väsy, mutt Happy:). Kiva vkl.

Tulis viel mielenkiintonen dokkari, mutt veikkaan unimasan nappaavan mut megeensä jos/ kun alan sitä kattomaan=).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.