IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

HoroSkooppia:)Perjantai 09.10.2009 13:44

Viikonloppu
Venus oppositiossa Uranukseen saattaa nostattaa melkoisia myrskyjä kaikissa sellaisissa ihmissuhteissa, joissa jompi kumpi osapuoli on saattanut itsensä liian ahtaaseen asemaan. Tilan tarve kasvaa nyt melkoisesti ja sen eteen ollaan valmiita näkemään vaivaa.

*
Perjantai 09.10.2009
Et malta elää lähipäivinä ihan tavanomaisissa rajoissa vaan haluat jollain tavalla uudistaa ja raikastaa elämääsi. Irrottele ihan luvan kanssa, sillä elämän sykli haluaa temmata sinut mukaansa ilon ja onnen maailmaan. Monenlaista mukavaa on luvassa, jos uskallat päästää irti arjen rutiineista.

Lauantai 10.10.2009
Elämä tarjoaa sinulle jotain hyvin radikaalia askelta eteenpäin elämässäsi. Askel kannattaa ottaa, mutta älä uskottele että kaikki tapahtuu niin nopeasti, kuin kuvittelet. Valmistaudu suosiolla muutamaan tiukkaan pudotukseen projektin kestäessä, jotta et erehtyisi luovuttamaan ennen aikojaan.

Sunnuntai 11.10.2009
Ole varovainen puheissasi tai lupauksissasi tämän päivän aikana, sillä asiat eivät ole niin selviä ja yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Otat tavallista jyrkemmin kantaa kiperiin kysymyksiin tietämättä kaikkia taustatekijöitä. Jossain vaiheessa huomaat haukkuneesi väärää puuta ja anteeksipyyntö on paikallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.