IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ARGHMaanantai 19.10.2009 21:52

IsoNasu avas telkkarin ja näin osan lopusta ohjelmasta Dr Phil (or what ever). Aiheena oli ikäero ja parisuhde, siis iso ikäero parisuhteessa, ja siinä oli pari, jossa nainen oli 38v ja kundi 18v. Ja Mr Phil oli sitä mieltä, ett suhde on NIIIIIN väärin kaikin puolin, myös yhteiskunnan ja Kaikkien mielestä.. Hmm. Jos molemmat on siinä vap.eht mukana, suhde toimii kaikin puolin jne ni en tajuu, ett mikä on siinä väärin..

Ainahan parisuhteissa voi asiat mättää, riippumatta "biologisesta ikäerosta". Ja varsinki six mua varmaa ärsyttää ihan sikana, ett ku on ns Yleistä, ett äijällä on on Paljonki nuorempi muikki ja se sitte on niinku OK.. Ett ku 4-5kybänen mies kriiseissään vaihtaa about ikäsensä vaimon johonki 20-25vuotiaaseen (isommallaki ikäerolla ku ton ohjelman pariskunnalla), ni ett se(KÖ) on sitte niinku jees ja ihan fine. Ja sitte jos onki niin, ett muikki on se vanhempi ni hui kamalaa ja on väärin ja hirveetä yms.. vittu.

Vrt julkkismaailmasta joku Michael Douglas s1944 & Catherine Zeta-Jones s1969 vs Demi Moore s1962 & Ashton Kutcheri s1978, Jack Nickholson tai Hugh Hefner usein nuorten hoitojensa kanssa vs Madonna tuoreimman nuoren hoitonsa kanssa JNE JNE..

ARGH!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.