IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

YstävyysSunnuntai 28.01.2007 23:58

on kans ... hmm.. vähä niinku tavallaa outo tai ihmeellinen asia. Äh, en osaa ny sanoa, mitä tarkotan. Tai pikemminki outoo, ihmeellist on se, ett ku on ihmisiä, jotka on tuttuja, kavereita, Kavereita tai ystäviä tai Ystäviä. Ja sitt semmoset, joita on pitäny Ystävinä ei ehkä välttämättä sitä olekaan (tai sille ainaki tuntuu). Ja se on Kurjaa..Surullistakin. Ei sinänsä, ett ois mistää luottamuksen menetyksestä (vrt edellinen kirjotus; tää pohdinta ei liity ny lainka siihe eikä se tähän) vaan pikemmin kyse siitä, ett onko kysees sittenkä Ystävyys vai kaveruus, YhteydenPidosta (sms, mail, irl) ja silleen. Ku on esim yhteyttä pitäes ollu puhetta Kaikest Mahdollisest ja juttua riittäny, Viihdytty yhdes (tai ehkä ei sitte niin oo ollukka molemmin puolin) ni on ku yht'äkkiä ei olekaan Yhteyttä (vaikka oiski yhteydes- ja seki Harvemmin) ni on Kurjaa.

Täs ollu pariki ihmistä, joita oon pitäny Ystävinä, mutt joutunu surukseni huomaamaan, ett syystä tai toisesta niin ei taidaka olla:( Ja mulla on Ikävä. Niitä YhteydenPitoja sekä Yhteyttä ja ihan niitä Ihmisiä. Oon pähkäilly, ett laitanko vai enkö esim jonku mailin ja kysyn suoraan, ett oonko mä jotain tehny tai sanonu, ett oon esim vahingos loukannu tai jotain. Mutt ku ns Tiedän etten oo (tai siis en millään keksi mitä ihmettä se vois olla) ni tuntuu seki tosi tyhmälle. Sitte toisaalta oon aatellu, ett ok- näin siis..jottai laitanpa vaik sitte mailin, etten enää piinaa neverever- jos ei kerran kiinnosta (ett kyl senki ois voinu suoraan mulle sitte sanoa). Koska jos ite (nykyään) on aina se yhteyttä ottava osapuoli (tosin harvoin seki, koska ei haluu kiusallista oloa siitä, ett väkisin koittaa pitää Ystäviä) ni tuntuu ihan sille, ett tunkee jotenki seuraan. Enkä ikinä halua olla mikään maanvaiva.

Onneks on niitäki aarteita, jotka pysyy (heh, tähän mennessä ainaki- tai sitte oon ymmärtäny väärin). Mm kax rakasta Ystävää lapsuusajoilta peräsin, joitten kans ollaan vaihteleval tiheydel yhteydes- joskus Usein ja joskus Harvoin (elämäntilanteetki toki vaikuttaa siihenki), mutt aina kuitenki jompikumpi ottaa koodii tai pirauttaa tai jotain. Ja niitten kans Tietää, ett on toiselle tärkeä ja ajatuksissa vaikka ei välil pitkiinkä aikoihin mtn kuulu. Voihan se tietty olla, ett "oletan" aina siten olevan ja koen aiheetta tota harmitusta ensin mainituist"tapauksista", mutt viel ku oon jopa maininnu asiasta (toiselle semmoselle ihmiselle) ni...ainakaan ei oo epäselvää miten ite koen ton. Ääh. Tylsää.

Pitänee koittaa toivoa, ett tänki asian Tarkotus ilmenee ennemmin tai myöhemmin- jollain Hyväl Taval mieluiten..Anyway. Muistakaa huomioida Ystäviänne ja kertoa niille, kui tärkeitä ne teille on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.