IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Duunit meni semiok, jotai onneks aikaan saaden; enempi ku ti...Hyvä:)

Naperoiset kotiutu iltapäivällä ja ootin jtn koodii tai soittoo, ett vouhais "niist muist jutuist" mist en eilen kirjottanu, eikä mtn ronteista kuulunukka:( Pöh. No malttamattomana kuulee jtn soitin ite ja pienempi nasu kiitteli heti kovasti Kaikista Uusista Jutuista (jotenki noin se sano). Eli sen peilikaapin lisäks sil on uus päiväpeitto ja molemmilla ipunoilla on puukaihtimet nyt ikkunoissa :o) Vähä hidas toimitus ku lupasin niille jo "toissa kämpässä", mutt parempi myöhään ku ei milloinkaan, heh. Tykkäävät kovasti :) Kiva kuulla. Nii- isommanki kans höpisin ja diggailee <3 Toki ne oli huomannu kaikki "pienetki jutut" eli mm uudet hammasharjat *naur* ja kun esim laitoin heti "kaikki kamat" peilikaappiin ja vähän parantelin sillo kylppärin "sisustusta" muutenki (ma)...
(salee jos ois mies täs kokoonpanos mukana ni ei huomais mtn tai ehkä korkeintaan jtn ett ootsä tehny tääl jtn muutoksia vai?..heh).

Nii joo ja neiti huomas oikeestaan samantien Uutta mussakin (en eilen viittiny siitäkä kirjottaa) eli hommasin eilen Uuden Lävistyksenkin <3, taas. Kuvaa koitan saada piakkoin- enpäs kerrokka missä se on ennen sitä, kjäh.

Himsumatkal hain sen puuttuneen tiskarin zydeemin, sain ok kytkettyä koneen kiinni ja ei ku päälle se. Kaikki hyvin, kunnes ohjelma ohi ja kurkkaan-> vettä koneen sisällä. Pienten tutkimusten ja tukipuhelun jälkee selvis, ett poistoletkun esteenä on siin itse "putkistossa" (ei koneessa) umpinainen se miniskidi putken osa/pätkä, johon poistoletku liitetään ja josta veden pitäis mennä - siitä poistettiin kierteillä siihen asetettu suoja, mutta luulo oli ettei siin muuta ois, tarkistamatta jäi. DAMN. Huomen soitto huoltoon, ett tulee fiksaamaan; en ruvennu sorkkii sitä auki ettei mee ihan paskaks, ois ihan mahdollista mun touhutes =D.

Koisii pitäis mennä- tänää ei duunis iha kuollu olo onneks ollu, mutt ku ei oikei uni taaska tullu eolen ni väsytti sikana kuitenki. Ilta menny onneks ihan ok himassa- ja tietty ku klo on yli 22 ni ei oikeestaan väsytä tai nukuta- "siistii"..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.