IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

TaukoPerjantai 23.02.2007 22:54

vaihteeks;)

Toinenki antennipiuha nyt vedetty ja molemmat osan matkaa listoihin kiinnitetty (ja hahhaa, niitä pidikkeitäki on hieman eri kokosia, näköjään- ihan Itsestään ostin just oikeanlaisia, ett pitää kaks piuhaa nätisti paikoillaan=D Kaupas ei tosin ollu ku noita, mutt Tiedän pienempiäki olevan ni homma oli Helppo); nyt ei enää viitti hakata mtn seiniin tai muuallekka vasaralla tähän aikaan illasta..ja tod.näk nasujen piuhat vaihtuu toisin päin vaan sepä ei käyttöön vaikuta- tulee vaa Vielä Nätimmin kokonaan tolta matkalta (se on tarkkaa) ni jos huomen sitte.. Olin aatellu, etten laitaka keskelt lattiaa, mutt pitäski olla viel pari metrii pidemmät johdot, ett vois vetää eteisen vaatemestan kautta- saa olla, ostan mieluummin se "kourun"..kunhan oikeenlainen löytyy=käyn ostaa. Kattelin kyl jo kaupas varuiks niitä sillo ke :)

Laitoinpa myös eteisen parimetrisen peilin seinään Vihdoin kiinni. En oo halunnu teipata, ettei jää tajuttomat jäljet ja saa todennäkösemmin ehjänä irti jos tarvii irrottaa- ja keksin ostaa paketin, jossa on 4peilipidikettä. Tähän saakka peili on ollu nojallaan kaapin seinää vasten lattialla vapaasti ja hieman hirvittäny millo se menee paskaks ku on sen verran pitkä, ett kauhee tärinä ja heilunta aina jos siihen osu tai esim koiran häntä vispatessaan hakkas siihen..

Harmittaa, etten tota kiinnitystapaa keksiny (eikä kukaan sanonu vinkkiä, edes kukaan miespuolinen kuten ex tai bestiksen heppuli), kun "toissakämpässä" noita peilejä oli vielä kaks; toinen tytöllä ja toinen eteisessä, jossa meni sitte p****npäreiks kerran, ku veskin ovi avattii vahingos vähä turhan vauhdikkaasti ja ovi paiskautu siihen peiliin (alkoholilla Oli osuutta asiaan..onneks ei ollu oma moka eikä lasten vaan kaverin, joka tosin sais korvaa sen- vaikka oliki vahinko..ja on luvannukki korvaa. Mä tietenki, jos rikkosin frendiltä jonku peilin vahingoski, ni korvaisin..koska ei kuitenka oo ihan ilmasia jne). Noh- vahingosta viisastuu ja parempi myöhää ku ei millonkaan..

Ei enää viitti alkaa steppaa ku sitte käyn liian myöhään kierroksilla ja lisäks se nitinä ja vinkuna ei oo mtn naapuriystävällistä (jos kuuluu alakertaan tai ainoaan seinänaapuriin=keittiön yks seinä)..Oonpahan tehny koko ajan jtn Hyödyllistä enkä sohvaperunoinu =D

Nakki koht out, pyykit kuivumaan ja suihQ..sitte vois koittaa relaa pikkunasun kaverina tai itekseen ja mennä nukkuu. Duunipv tiedossa (Taas..13.putkeen) ja haluun olla ees suht pirtee ja saada aikaan Hyvin:) (tavoitteita on hyvä olla, heh)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.