IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

JuuhLauantai 24.02.2007 21:29

LepoSekka..

Duunist hanalla himaan ja maalaamaan Neidon seinää (yhtä seinää, kyllä). Pahus vaan kun ei oo keittiötikkaita (hajos viime muutossa eikä oo tullu uusia hommattua) eli neiti ite sai teippailla katon*virn*.. ja koska meni putkeen muutenki (no muuten meni kyl) ni maali riitti yhteen kerrokseen- ja tarttee kyl kaks..Aivan vitivalkonen pohja ni ei peity nätisti yhel kerroksel. Ja tietenki oon aina kaatanu käyttöön siltä reunalta, jossa on sävytiedoista tarrat;) Noh..aattelin ottaa koko purnukan kauppaan mukaan, iskeä myyjille ja sanoa ett saisko tollasta sopivan kokosen purnukan, kiitos =D Kyl mä suht oikein varmaan muistan värikartoistki sen sävyn sitte ku nään. Heh- ja tyttö ehdotti, ett lainataa isältään tikkaita tokan kerroksen laittoa varten=mä teippaan katonki; sanoin jo ett saan fiksattua sillä tavoin kyllä ton (ensikertalaiseks ja hankalalla ylettävyydellä laitettuna sanoisin, ett erinomaista työtä se kyllä teki, ettei tod voi valittaa <3 Äidin Tyttö..heh).

Oma pc-pöytä jäi sillo antennishown alkettua vähä kaaokseen, ku siirsin kahen hyllyn kamat vekka tieltä (ja yhen hyllyn kokonaan).. se antennipistoke on seinäs sen luona. Sen aion nyt viel laittaa kondikseen ja viikata pyykit. Sitte voiski koittaa oikeesti ajois mennä sohvarusinaks ni vois käydä tsägäl jo Aikasemmi samoin ku eilen. Tarkotus ois painuu duuniin huomenna heti ekal metrol (ja ekal mahd. dösäl - koska junat kulkee tunnin välein su-aamusin..).

Takas varmaa datailee ehin viel pujahtaa:) Poika hengaa omas huonees (kuten useimmiten..ja nyt varsinki ku on ne kanavat=tv käytettävis omas huonees)- tyttö lastenvahtina..I'm almost like alone (lonely) :o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.