IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

JeeMaanantai 05.03.2007 14:00

Onpa Mr Ex:n kanssa vaihteeks tosi mukavaa (lue: ei todellakaan) mailailua tässä aamusta.. koskien esikoisen tyhmäilyjä menneenä viikonloppuna ja siihen "liittyen" Asioista.. enempiä ny mainitsematta..
On kyllä niin paha mieli taas että. Ja tuntuu jotenki käsittämättömälle, ett ihminen, joka on tuntenu mut yli puolet elämästäni (voi, pystyy, haluu) kirjottaa mulle niin ikävästi (syyttäen, syyllistäen)..ja suorastaan vääristäenkin asioista. Ei oo kiva, ei tosiaankaan.

En pystyny vastaamaan..toistaseks ainakaan. Vielä kun tiedän, että kun se on "jostain päättäny" ni se uskoo asiat Todeksi ja olevan vain ja aioastaan juuri kuten hän itse ajattelee, tuntee, luulee -vaikka ois joku v***n konkreettinen todiste nenän edessä asiasta ettei asia aivan niin ole (saati,että läheskään niin) mitä sanoo+ajattelee..Niin on siis aivan hyödytöntä taistella tuulimyllyjä vastaan..ja koittaa esim selittää omaa kantaa ja saada toinen ymmärtämään ja näkemään kenties vähä eri puolelta asiaa- tai silleen. Kun The Point on kuitenki sama..

Noh, ainaki oon keskittyny töitten paiskimiseen aika hyvin- ihme kyllä, että välillä toimii hyvin, ett kun joku asia on ikävästi ni duunien paiskinta sujuu (suojamekanismia kai- ei märehdi ja murehdi ikäviä asioita..) ja välillä taas ei saa just samasta syystä mtn aikaan..mistäköhän tommonenki ero voi johtua..No, samapa tuo- tuossa taas optimistin näkökanta asiaan- vaikka ei kyllä hymyillytä yhen yhtään.

:o(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.