IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

KiirettäLauantai 17.03.2007 17:41

mutta Kivaa semmoista.
Eilen (poikkeuksellisen aikasin, kun jo n21) ytimeen, jossa tavalliseen tapaan vakimestaan, jossa muutama kaveri/ tuttu ihminen, joitten kanssa tuli jumitettua sitte vähän aiottua kauemin..tuli siis kiire.
Koska piti ravaa tsekkaa yx mesta & moikkaa frendii, ja vielä sitte eri mestaan yhelle keikalle..noh, näin mä pari vikaa biisiä ja encoren;) mutt ei se mtn, veikkaanpa ett viel kokonaisia noita kyl nään (ko bändiltäkin). Sitte takas sinne "yhteen mestaa". Hih, mua kyllä koitettiin Jokaises Paikas pidätellä ("et sä saa lähteä.... minne sä lähet... ÄLä... no höh"), mutt nyt vaan ei pystyny jäämään. Mutta tuntu Hyvälle, kun aidosti sanottu noi (Tiedän) ja silleen:) Vielä sitä ehtii joku toinen kerta.

Tänään kemutellaan yhtiä syndejä;) Real V.I.P-kokoonpanolla- päivänsankari ja minä*naur* Noh, väki vähenee, pidot paranee.. Oon luvannu, ett kiltisti lähden mihin tahansa neiti haluaa, mutt vähän veikkaan, ett ihan yksmielisesti ja sovussa löytyy vaihtoehdot ja tehdään ratkaisut- kuten yleensäki.
Kjäh- mullapa on sitä paitsi yks ylläri kun sain tuossa pari h sitte idean ja toteutin käytännön jutskat jo valmiiks..olipa hyvä, kun eilenkin juteltii puh niin jäi sitte näemmä muhimaan mulle alitajuntaan.. :D Veikkaan "lahjaks" kelpaavan vaikkei mtn materiaa olekaan:)

Joo, nyt päivätorkut (en sano kauneusunet, heh) ja sitte laittamaan naamantapasta paikalleen- tai jotain semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.