IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Uus Pää?Perjantai 30.03.2007 22:20

widdu menee meinaan kohta täysin hermot tän nykyisen kanssa..taas ollu semmonen jysäri puol päivää ettei tosika. Oon vetäny paria eri lääkettä (väliä useampi tunti), ottanu torkut, juonu kahvia, pitäny "lämpöjyvä-systeemiä" niska-hartiaseudulla, venytelly jne (no seksiä en oo harrastanu; se kyllä aina jeesaa..heh- vaikka aina väitetään esteeks).
Tänään nyt koko ajan vaa sattuu, aamulla vähän, päivästä alkaen enemmän ja Enemmän :( Mii not laik.

Pitää kai kokeilla keinoa, joka vuonna kuokka ja kirves tehos.. Olipa siis joskus kauan kauan Kauan sitten mulla pää kipee Koko Ajan..paitsi kahtena lauantai-aamuna baari-illan jälkeen (tai voi olla, ett oli jotku himsipippalot tai jotain, enivei), jolloin pikemminki vois odottaa päätä tosiaanki särkevän..eli alkoholia oli tullu nautittua ja runsaahkosti.. Sanoin sillo taas kerran lekurille päänsäryn takia mentyäni ja kerrottuani ton, ettei oikee tunnu hyvälle idealle sekä, ett rupeen dokaa joka päivä jos sitte dagen efter ei satu..no tais olla samaa mieltä.

Yx jutska tosin mikä tuli mieleen; etteipä oo tullu jostain syystä käytettyä laseja töissä (saati himassa)..no ne kyllä on vaan jotku +0,25/ +0,50 mutt silmälekuri kyl on suositellu pitämään jos helposti + usein päätä särkee ja luen paljon; no luen ja kirjotan duunis päivät pitkät.. Jooh- ens viikolla ne on töissä röksyllä ravaamista ja safkista lukuunottamatta mulla kyllä ku liimattuna nupissa..

Diudiu ja rairai; taidan testaa ainaki tota piletystä hoitokeinona kyl nyt tänään *virn*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.