IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Jes:)Torstai 21.06.2007 12:47

n12h (vajaa) ja Kulta on stadissa<3 :)!!
Oli suunnitellu yllärix (mulle) päästä jo aiemmin päästä lähtee (noh..n1,5h aikasemmin Hki:s..ei oo paljoo, mutt on kuitenki Paljon..heh) vaan eipä onnistunutkaan- joku duunis käyny sniiduu vaikka toinen tehny kipeen pitusia duunipäivä..kellon ympäri ja enempiki..voi hitsi. Noh, tärkeintä on, ett pääsee kuitenki tulee ja Toiv kaikki yhteydet pelaa ja on ajallaan siel mis pitääki. Sitte meil onki Meille aikaa su asti<3. Loistavaa=D
Mtn vars. plan ei oo päivien ohjelmix vaan katotaa jaksamisten ja fiilisten mukaan. Ehkä nysvätää himas 24/7 kahdestaan tai sitte viihteillää; enempi tai vähempi. Never know. Onnex ne frendit, jotka kyselly seuraansa ja/ tai tekemisiä ymmärtää hyvin jos ei jakseta ja/ tai halutaka lähtee mihinkä:)

Tynkä työpv mulla- tai siis mulla ja tytöllä; lähetään sen kanssa jo tos 12jälkee vekka duunista ku sil yx meno, jonne lupasin saattaa (ku ei oo varma reitistä..huoh..no, ihan kiva lähtee Aikasin; tajusin just röökillä, ett mullaki once again 11. työpv putkeen menossa..). Työvire ollu pari pv Hyvä- mainiota:). Semmost.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.