IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

VoihanPerjantai 17.08.2007 21:11

kilin piNppi sentäs. Pv:st/ iltapv:st alko vähä taas ns tuntumaan, jomottelee tota vasenta korvaa ja se vaan jatkuu- nyt himassa tuntuu vähä myös kurkussa (vasemmalla) kipua.. toivon vaan Niin Paljon, ettei se prkle:een tulehdus paukkaa uusiks ja/ tai mikää muuka pöpö. Oli toi pari vk ihan tarpeeks mun mielestä- mulle varsinki ku aika paljon ajoittain sairastellu:( Vaan pahasti pelkään, ettei oo ohi- harvoin erehdyn..toivosin erityisesti tämmösis, ett oisinki väärässä. Noh, kattoo ny miten käy.

Vkl-plan auki. Toisaalta mielisin ylitöihin ku pari seuraavaa ei systeemit ilmeisesti toimi- ja tää ehtis sitte ens liksaan. Toisaalta ku on on naperovapaa ni tekis mieli olla kaikinpuolin sitte vapaalla- sitä paitsi väskättää vähä..ja oon todennu hyväks, ett eka vkl kesiksen jälkee ei ois heti ylitöis; ois vähän niinku pehmee lasku takas siihe Arkeen.. Mutt.. no en tiä. Pitää kattoo illemmalla-> aamusella/ päivällä mille tuntuu.

Tarkotus oli imuroida vaan pähkäilen nyt jaksaisko...tuossahan se on neidiltä eiliseltä esillä eikä siinä kauaa menis jos pahimmat skeidat vetäsis (ois kyl sitt Hyvä fiilis)- toisaalta...äääh...on tää päätöksen tekeminen joskus vaikeeta *naur* ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.