IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

OhiMaanantai 20.08.2007 01:44

on. Taas tää vkl. Menipä vaihteeks nopeesti, höh;)
Sain pe sitte imuroitua (hyvä mä), suihkuun ja naamaa vähä paikallee ja sitte nähtii frendin kans ytimessä (jo 21; mulle suht aikanen aika, heh). Ei oltu sovittu etukäteen varsinaisesti mtn, mutt toi sattuki kivasti ja sopivasti; todettii ettei ollaka koskaa aiemmin oltu yhes bilettämässä:) Mun puolesta uusix, todellaki;)
Pienimuotosta ramppausta ku 5mestas käytii (kaikki ns vakimestoja kyllä- mulla&meillä) vaan aika normia kyllä- ja nyt ei ollu sinänsä varsinaisesti ees kiire ku niinki ajois liikentees. Oli Kiva ilta:) Kiitos<3 =D

La koitin joku 1,5h olla brunailemassa puistossa vaan enempää ei tuulen takia tarennu:/ ja klo oli sen verran paljon ettei enää paistanu pardelle. No, kotona päikkröintiä pari-kolme h ja taas menox;) Tällä(Ki) krt olin tosin vasta tos 2245 pintaan ytimessä- ihan normia mulle. Paria mestaa lukuunottamatta samoi mestoi ku pe- "tietenki". Mutt jällee niin easysti ettei mtn hataria hetkiä taikka hangoveria tänäänkä- vaikken vesilinjalla ollukka:) Mutta vettäKin join- "kaiken muun" lisäks, heh.

Tänää on ollu sohvaperuna ja lööbailupv. todellaki. Mtn järkevää en o tehny- ellei suihkuskäyntiä lasketa sellaseks. Kohta nukkuu, pakko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.