IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Voi P***u!Maanantai 20.08.2007 21:21

Jotenkuten nukutun yön jälkee duunis jo 705, muy bueno:). Mutta, vaikkei korva ihan niin kipee ku vkl ni kuitenki epäkuntonen+en kuullu kunnolla ja varasin sitte ajan "mun lääkärille" (ei ollu ku 1345 vapaana..siis myöhäsin vapaa aika- se siis pakko ottaa).

Noh, ei muuta ku taas eka huuhteluun- ei se ees nähny kunnolla taaska mm tärykalvoa (tällä krt huuhtelu sattu:/ ). Ja sen jälkee tuomio: Ihan tulehtunu taas, tärykalvo ja koko sisäkorva+korvakäytävä, eli samat ku aiemminki. Uutta kuuria en saanu, mutt pitää duunin pääkallomestan lekurilta pummia lähete korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille, ett saatais tää loppumaan, jippii. Tippoja pitää edellee laitella ja mahd. taas huuhtelu uusix. Ihan syvältä tää.
Saikkua ei huolinu ku ois laittanu himaan..duunia niin paljon, haluun olla ylitöissä (rahaa, duunimäärä) ja lisäks ku muuten on ihan jes + työkuntonen olo. Ja nyt varmaa pari pv taas vähä parempiki tää korva ku huuhdottii..

Se hyvä puoli oli tos aikases ajas, ett ehin kaupan jälkee joksku aikaa pudeen arskailee *virn* Koht hakee isonasun silmätulehdus-lääkkeet itähelvetistä (kävellen) jne ni pv alkaa olee pulkassa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.