IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LisäksTiistai 21.08.2007 00:23

em "pv pulkassa" hieman lisäystä;) pyykkikone toki jyllää, roudasin apteekkiin lähtiessäni lehtiroskikseen roinaa ja normiroskiksen lähtiessäni nakkia lenkittämään.. ei se työ tekemällä lopu, heh.

Ei no, vap.ehtosta ja vaikka toki 3hlö:llä (aikanaan 4:llä) enempi tollasta=työtä aiheutuu ni tottunu ja kuuluu asiaan, oon kuitenki ite perheen halunnu jne.

Kuitenki mukulantit mm petaa omat sänkynsä + pitää huoneensa siistinä (jos ei ns muista ni muistutan- tai itseasias en..tietävät kyllä, mm koska en imuroi kuin vapaat tilat lattialta niitten huoneista jne- ajoittain hoitavat senki itte; tulee piakkoin tod näk lisääntymään..heh), vievät likapyykit pestäviks, puhtaat kaappeihinsa, tiskarin vuorotellen (tai tällä hetkellä niillä deal, ett toinen tyhjää ja toinen laittaa likaset- mulle ihan sama ku ite laitan omani koneeseen, jos siel tilaa/ likasta ja jos ei ni likoamaan lavuaariin), käyvät välil kaupassa ja osallistuvat koiranvientiin. Tietenkin (ja toi kaikki).

En oo koskaa ymmärtäny perheitä, joissa ipunat on kuninkaallisia, joiden palvelijoina vanhemmat toimii..usein vielä ihan kauheella käskytyksellä (en kyllä ymmärrä niitäkä, joil toisinpäin..vaikka onki harvinaisempaa)- tolla tavalla tekee vaan ison karhunpalveluxen muxuille ja niistä kasvaa monesti (useimmiten) ihan hirmusen itsekkäitä ja mulkkuja ihmisiä (aikuisinaki ns pikkuprinsessoja ja -prinssejä).
Toki toista pitää auttaa ja jos mä oon esim jääkaapin luona ja muksu pyytää ("äiti, annatko/ antaisitko (tms) maidon) ni tottakai annan. Mutta se, ett jos mäki istun pöydän ääressä ja ett kersa sanois jtn tuo maito.. nooou way, todellaka.

Mutt joo, suihkuun olin menossa ku unohduinki raapustelemaan :) hajamielinen(?) *naur*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.