IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

LepoPvSunnuntai 26.08.2007 20:39

(or not?)

Unta takana n10h yöllä- tos joskus 2aikaan menin pehkuihin. Sitte datailua ja nautiskelua ku ei tarvinnu viedä koiruutta lainkaan tänäänkä aamulenkille. Aamiaiseks pojan kanssa paahtoleipää ja teetä ja luettii samalla molemmat, sunday morning<3 ;)

Sen jälkeen painuin sykemittarin kanssa kävelemään ja vaikka alkuun vaikutti jotenki, ettei lähe ns käyntiin ni ihan hyvä reilu 1h treeni tuli sitte kuitenki- syke pysy treenialueella (no ehkä vaikutti ku ravasin- tarkotuksella- parit ylämäet Marjaniemessä jne). Vasen pohje alhaalta vaa jotenki jumittaa- oireili samoin vk sitte joittenki kauppareissujen jälkeen ja nyt taas..noh, eiköhän se ohi mee:)

Safkaa pikkunasulle ja mulle, suihkus käyty, viikattu pyykit ja uutta koneessa pyörimässä. Aattelin josko kattois jopa telkkaria toisella silmällä (tai vaikka molemmilla) pitkästä aikaa. Koiruuden lupasin ite illalla lenkittää- ex palautti sen tos joskus 16aikaan.

Vkl menny taas kyl vähän turhan nopeesti, mutt onneks ihan mukavasti; vaikkei mtn ihmeellistä sisältynytkään. Ja tuleehan se seuraavaki vkl Pian=D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.