IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Eilen->TänäänMaanantai 10.09.2007 11:54

10h töissä. Ihan kivasti aikasekski vielä:).
Sitte suoraan himaan ja sapuskaa meille, sopivasti kaikilla oli nälkäkin ku valmistu(kanaa+nuudeleita..nam). Oisin tehny yllärix mokkapaloja samalla vaan ei ollukka tomusokeria kaapissa (kuten yleensä aina) ni en viittiny ravaa kauppaan tai juoksuttaa poikaakaan (vaikka varmasti ois käyny ku viel mokkapaloist kyse;)).

IsoNasu jo kuntoutumassa hyvää vauhtia ja vei nakin illalla ni mun ei tarttenu; PikkuNasu vei päivällä ja mä aamulla, joten kaikki kanto kortensa kekoon. Joitai papruhommia puuhastelin vähän, muttei virtaa riittäny muuhun ja tarkotuksellaki hissuttelin, ett menisin ajois petiin. Koneenki suljin jo tos ennen 22 (oohos, ihmeitä tapahtuu) ja sohvaperunoin lehden kanssa samalla toisella korvalla & silmällä BB:tä vilkuillen sekä naperoisten kanssa höpisten.

Selvisin jopa jo tos 23pintaan sänkyyn ja sitte rupesin kuuntelee ku kissa mauku ja kuulu "ääntä"(tunnistin, onneks)- kurkkasin sängyn alle ni sinnehän se oli sitte oksunnu, jippii.. Ei muuta ku siivoomaan; tietenki yrjöt oli siel ihan Keskellä, jonne ei sängyn mataluuden takia suoraan yletä ainaka tämmönen Töppökäsi Hukkapätkä- kikkailinpa näppäränä jakkaran "tunkiks", ett yletin maaten lattialla sinne.. Oli taas vaihteex aika tyytyväinen olo..(isonasu busy just; muute ois saanu ne siivota-> sen kissa ja deal, ett hoitaa.. muutenki hoidan karvakasaa enempi ku pitäis..ruokin jos neiti ei oo himsis..no nyt ku se oli Kipee (no tottakai) ni sen laatikkoa tyhjäilin jne)..

Uus viikko, samat kujeet.. alotin "kivasti" heräämällä vast tos 7aikaan eli aamu kusi sitte ku olin aatellu olla sillo jo duunissa..mutt jälleen kerran thank god on liukuva työaika ni ei haittaa ketään+mitään muuta ku mua itteeni ja seki vaa "periaatteest". Koitan saada saman työvireen ku vkl oli, eiköhän se löydy:) Eikä viel oo ku 8.pv putkeen duunissa ni täähän menee rutiinilla =D ja oikeestiki monesti on se vire vkl:sta kantanu viel seuraavaanki viikkoon, mikä vaan on Hyvä Juttu.

Mutt joo..back to business:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.