IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Sammakko ja Sisilisko köllöttelivät niityn reunalla ison kiven päällä paistattelemassa päivää,kunnes tummia pilviä alkoi kasaantua. Sisilisko tokas kamulleen "sullahan on veli joka ennustaa säätä?, kilauta sille ja kysy mikä meinaan on pössis tulevalle yölle".

No, sehän lupaili kosteaa koko yöksi..Nyt tuli hätä kuka sitä nyt sateesta tykkää?!

Niityllä makoili myös solakka nuori neito, ilman vaatteita. Paistattelemassa hänkin.

Ystävät saivat kuningasidean "kuule, näetkö tuon puunrungon?, etsitään rungosta hyvät kolot jossa nukutaan ens yö"

Sammakko oli heti mukana, isompana otuksena hän halusi ottaa myös isomman kolon ja sisilisko sai peräkammarin. Niinpä ystävykset majoituivat "runkoon" ja toivotteivat hyvät yöt toisilleen.

Aamulla sammakko varovasti koputti sisiliskon ovea ja odotti oven avautumista. Sisilisko tempas sammakkoa nyrkillä silmään heti oven avattuaan "mitä sä jätkä ny riehut?" Kysyi sammakko.
Saatana ku en nukkunu yhtään! Kaksi karvasta nahkalaukkua hakkas mun ovea koko yön ja luulin et ne on taas siel, tsori kamu.

Sammakko kuunteli ja näytti ymmärtävän kaveriaan. Väsyneenä hän aloitti oman kertomuksen kauhujen yöstä.. Minun oveani ei vain hakattu vaan punalakkinen äijä röyhkeästi ramppas edestakas ,sisään ja ulos koko yön,sanomatta mitään. Totuin jo siihen ja ajattelin et no senku ramppaat yöeläin, mä nukun! Mut röyhkeä punalakkinen lähtiessään räkäs mun päälle. Se riitti meikäpojalle.

Nyt lähdetään ja varotaan tulevaisuudessa maassa maakavia runkoja, nukutaan vaik sateessa.

Ystävämme joutuivatkin käymään taikametsän pöllön luona terapiassa monta kuukautta, eikä vieläkään tiedä mikä heihin iski.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.