IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ÄähPerjantai 14.09.2007 00:36

Ei duunivire oikei ollu päällä, damn. Silti pv täyteen ja vähän extraaki, kiva. Yllätysvieras nappas sopivasti ku niin sovitii mut duunilta autolla, joten pääs mukavasti sitte kotiaki, jossa ei oo taas vaihteex tapahtunu mtn ihmeellistä- kuten usein muutenkaan, heh. Mtn ei oikei kyl jaxa tehdäkä- vois varmaa mennä vaikka nukkuu kohta; vähä semmonen olo, ett saattas Masa tulla pian Unimaahan noutamaan, tulispa ainaki normia pidempi yöuniki sitte. Kävinhän mä joo itähelvetis taas pyörähtää hakee ne toissapv viemäni kengät (jes) uusilla Hienoilla korkolapuilla;) ja paris kaupas kävin samal myös. Ja mahd pian takas himaan..tietenki (shopping just sucks).

Mutt joo. Vkl jo käsillä- ei huono. Tosin jos saan+pystyn ni meen ehkä/ tod näk ylitöihin, mutta se on auki ja aika epätodennäköstä, ett onnaa..höhpöh (oon siis tehny niin paljon ylitöitä, ett vuoden tunnit on täynnä enkä tiedä vielä hakeeko pompsat mulle lisätunteja kuten aiemmin monesti on hakenu- en nyt muista kirjotinko tosta mtn aiemmin).

Joo- aivosähkökäyrä näyttäs aika tasasta viivaa nyt joten en ees koita kirjottaa mtn järkevää, siis järkevämpää tai sellasta esittävää:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.