IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

DodihKeskiviikko 26.09.2007 02:06

Duunis ehti tehä jtn ennen lounasta (hyi, jo 11jälkee joutu käymää..ku yleensä vasta 1230). Koulutus oli ihan mielenkiintonen, mutt ei kyl niiiin välttämätön- ois voinu senki aikaa tehä duunii itseasias.

Sen jälkee ravasin ytimen Anttilan kautta himaan, jossa Onneks oli valmiina ruoka eilisestä; senku mikroon vaan ipunalle ja itelle.

Sen jälkee koitin lupaukseni mukaan korjaa pikkunasun pyörää, jossa on stonga vinossa ja satulaa pitäs nostaa- oikea työkaluki mulla on ja löyty, vaan ku ei riittänykkä hauberi meikäläisellä:( damn (pyörä kasattii liikkeessä ja varmaa jotenki koneellisesti kiristetty kaikki noi kiristettävät osat- ja tietenkä ne ei siis oo mitenkä pikalukituksia/ kiinnityksiä kuten isonasun fillarissa) Vitulla päähän ja kyrvällä takaraivoon... kyllä Pänni ja paljon!
Sitte ku on (mä) sitkee sissi ni ei millää viittis vaivaa ketää ja pyytää apua.. Mietin jo, ett jos ottais kundin ja fillarin megeen esim huoltsikalle ja pyytäs jotai sielt tulee jeesaa.. "Alennuin" meinaan soittaa ja laittaa tekstarii asian tiimoilta pariin suuntaan eikä näytä onnaavan jeesaus (ja nyt vituttaa seki, ett ees kysyin apua...argh). Noh, ehkä isänsä vois vaik jeesaa- vika ihminen kyl, jolta apua kysyn- vaikka miten yhteinen muxu onki kyseessä..

Nojoo. Lupasin palauttaa leffan vkl:n jäljiltä ja yhdistin sen samalla Kävelyyn (huh- taas menny aikaa ku mittarin kans Kunnolla kävelly- onneks noit kauppareissui tulee kuitenki tehtyy ilman mittariaki; ne ei vaan tunnu sillo yhtää treenille vaikka voi olla tehoa enempiki ku "vaa kävelemäl").
Törmäsin vahingos mutsivainaan viimesimpään aviomieheenki sitte ja höpistii hetki.. just semmosta smalltalkkia ihmisen kanssa, jonka kanssa sattuneista syistä tuntee vaan ei oikeesti oo oikein mitään puhuttavaa sen kanssa.. *huokasee*

Kukkien huolto sitte jäi vaan no can do- jos täs joku pv:) Koht petiin. (pakko kai lopettaa- pikkunasu höpisee tos ja ajatus pätkii homona..). Öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.