IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Tässä nyt Seinäjoen terveyskeskuksen tuhopolttoa mielessäni tunnin verran visioineena alkaa pahin vitutus koko laitosta kohtaan olla ohi. Ehkä. Tammikuussa sain puhelinsoiton Vaasan sotilasläänin esikunnalta, että koska en aikoinaan armeijaa saanut suorittaa loppuun asti Kainuun armeijajohdossa olevien epäpätevien imbesillien ansiosta, joudun nyt tekemään suorittamaan uuden terveystarkastuksen omalla ajallani mahdollista armeijaan palautumista varten. Mikäs siinä, kymmenen minuutin käynti lähimmällä kunnan lääkärillä, no problemo.

Tässä nyt jokaisena mahdollisena ajankohtana viimeiset kohta kolme kuukautta(kun olen Ylistaroon asti Tampereelta kerennyt) on haettu paikallisesta terveyskeskuksesta papereita ja kuskattu niitä Seinäjoen terveyskeskukseen ja joka kerta tullut sama vastaus: Ei kelpaa, ei palvelua. Viimeisimpänä oli kirjallinen selvitys, jossa Ylistaron lääkäri kertoi itse että 'tämän dokumentin pitäisi riittää lähetteeksi', allekirjoitettuna, seuranaan lappunen, mistä kävi ilmi viimeisimmät lääkäritarkastukset sekä syy, miksi en viikolla ehdi käydä lääkärissä; Koska olen töissä Tampereella. Tähän ilmoitettiin heti vastaanotolla: 'Sosiaaliset syyt eivät kelpaa. Sen lisäksi meillä on vähän jonoja ja kiirettä muutenkin täällä, tässä pamfletissa lisää tietoa'. Lappusen sisältö tiivistettynä antaa heille oikeuden käännyttää ovelta koska tahansa. Helvetilliset jonot ja kiirehän toki siellä tuntuikin olevan, aamun vastaanotolle oli kokonaiset viisi ihmistä istuskelemassa odotushuoneessa. Oi kyllä, näen että teillä on aivan järkyttävä kiire, kerkeääköhän tohtori varmasti istuskella koko kolmen tunnin kahvitaukonsa vuoron päätteeksi? Vai kävisikö niin huonosti, että hän saapuisi paikalle niin myöhässä, että joutuisi tyytymään vain yhteen pikkuleipään? Herra siunaa ja varjele meitä sellaiselta onnettomuudelta.

Maanantaina otetaan uudelleen yhteyttä esikuntaan suunnitelman kanssa: Elättelen toivoa että tämän mieshenkilö, joka tämän paperin oli kirjoittanut alunperin, osaa arvostaa tilannekomiikkaa yhtä paljon kuin minä itsekkin. Kerron mikä tilanne tällä hetkellä on ja pyydän allekirjoitetun määräyksen suorittaa meikäläiselle lääkärintarkastus.. Vaikka tästä itselleni koituukin huomattavasti enemmän vaivaa kuin mistään muusta vaihtoehdosta. Haluan paperin siksi että voin kävellä samaan helvetin terveyskeskukseen ja ilmoittaa tiskille, missä se sama ärsyttävä sihteerikurppa on joka kerta narisevalla äänellään ilmoittanut, esittää asiani niin selkeästi että haaska varmasti tunnistaa minut kaikkien käyntien jäljiltä, ojentaa paperin kouraan ja ilmoittaa että 'Saisiko nyt sen helvetin lääkärintarkastuksen vai laitetaanko teidät oikeuden eteen maanpetoksesta?' Toivoisin vain että siitä ilmeestä voisi saada valokuvan, koska luulempa että siinä vaiheessa kun se perkeleen haaska saa määräyksen luettua, happama naama venähtää lattiaan asti.

Eipä tässä muuta, koston suunnittelu on mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.