IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Röllejä turpaanTorstai 22.05.2008 12:02

Päätettiinpä eilen näpäyttää ensimmäinen yritys Zul'Amanissa timed runista. Eagle, Bear, Dragonhawk ja Lynx aspektit mattoon, 45 minuuttia. Mikäs siinä, läiskäistiin osaavat pelaajat tiimiin ja hypättiin instaan.

Ensimmäisenä Eagle-aspektille putsaillessa näytti että olisi voinut paladin tankilla sheivata rapian minuutin tai kaksi ajasta pois, kun kahdella healerilla ja warrior mt:nä homma näytti välillä vähän horjuvan, onneksi lapadiini oli hereillä heittämässä kuplaa kiinni kituvaan ruippahealeriin parin röllin kurmootuksessa. Pomona Akil'Zon on kahdella healerilla samanlainen vitsi kuin kolmellakin, vaikka kuinka kaikki väittävät priestin olevan surkea hiileri missä tahansa niin kylläpä vain ruipallani hävisin jälleen HDn. Meleepainotteisella gruupilla meleelle osunut salama teki kyllä nättiä jälkeä toisessa gruupissa, mutta mikäs siinä, vähän HoTteja kiinni ja kohta ollaan taas kunnossa.

Nalorakk ei antanut juuri sitä suurempia vaikeuksia, karhuperkele tipahti ja kellosta löytyi 25 minuuttia viimeisten kahden pomon tappamiseen.

Jan'Alaille lähtiessä ensimmäinen scoutti tipahti ongelmitta ja seuraavaksi nätissä vahinkopullissa otettiinkin sitten sekä oikealla lymyävä jemmapack että vasemman laidan keke-päkki. Ja kun tuplapulli oli kaaoksesta melkein päässyt järjestykseen, käväisi paikalle käppäillyt scoutti vielä kutsumassa pari kaveriaan mukaan bileisiin. Pullissa siis noin 10 naamaa, puolet flame-castereita, pewpew rrkeles. Mutta kylläpä siitä toivuttiin, kaksi kuollutta kerkesivät juosta takaisin tappamaan viimeisiä ja puskettiin eteenpäin. Jan'Alai ei vastustellut yhtään enempää kuin ennenkään, ajastimessa nätti 14 minuuttia kun lähdettiin puskemaan eteenpäin. Joskus tuosta ajasta on masennuttu ja todettu että nyt ei riitä aika, rauhoitetaan menoa, tupakka ja kusitauko. Tänään todettiin että perkeles, ollaan jäljessä, puristetaanpas parisataa dps lisää ja rykäistään eteenpäin.

Halazzin edessä laskurit kertoivat että sielläpä olisi 8 minuuttia aikaa tappaa pomo, ja neljä minuuttia myöhemmin puri ilveksen aspekti nurmea ja ensimmäinen Kaamoksen nallemountti luutattiin hyvillä mielin.

Parin päivän päästä resetissä uudestaan. Aikaa jäi niin mukavasti parin tardituksen jälkeenkin että tuossa on varaa tehdä vaikka mitä muutoksia tiimiinkin, vaikka kolmannen healerinkin ottaisi(mikä tekisi parantelusta tylsää kun saisi pyöritellä peukkujaan puolet ajasta).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.