IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Se on vain teoria!Torstai 29.05.2008 15:32

Heippa lapset! Tänään puhutaan teille saatanan keksinnöistä, kuten tieteestä! Sitä harrastavat ihmiset ovat antaneet itsensä sielunvihollisen ohjailtavaksi ja haluavat täyttää kaikki tietomme aukot vastauksilla. Jos kaikki tuntematon tutkitaan, aukot täytetään niin minne meidän jumalamme sitten mahtuu?

Onneksi on olemassa vastaisku tähän saatanalliseen harhaoppiin. Ensinnäkin voimme turvallisesti sanoa, että SE ON VAIN TEORIA! Kaikkihan me tiedämme, että teoriat ovat pelkkää spekulaatiota ja arvailua. Joten sanotaan rohkeasti vain tätä iskulausetta, kun joku tulee järkyttämään meitä seuraavien teorioiden pohjalta tehdyillä arvailuilla:

-Atomiteoria: Idean mukaan kaikki materia koostuu pienistä partikkeleista, 'atomeista'
-Soluteoria: Idea 'soluista', jotka ovat kaiken elävän perusrakenneosasia.
-Kineettinen kaasuteoria: Idea jolla pyritään selittämään 'kaasujen' ominaisuuksia(painetta, lämpötilaa, jne).
-Painovoimateoria: Spekulaatio jostain 'voimasta', joka väittää massojen vetävän toisiaan puoleensa.
-Suhteellisuusteoria: E=mc^2
-Kaaosteoria: Alkutilanteeltaan herkän epälineaarisen dynaamisen järjestelmän käyttäytymistä käsittelevä teoria(käyttökohteina mm. ilmastotutkimus, talouden heilahtelut, pyörteiset nesteet, lääketiede....)
-Laattatektoniikka: TEORIA, jonka mukaan maan kuori ei ole ehjä, vaan 'laattoja', jotka liikkuvat sulan ytimen päällä.
-Antenniteoria: Idea johteen tai puolijohteen kyvyistä lähettää ja vastaanottaa näkymättömiä 'radioaaltoja'
-Väriteoria: Estetiikkaan ja taiteisiin liittyvä värien yhteensopivuutta käsittelevä "teoria"
-Piiriteoria: Idea siitä, että suljettu piiri voi tuottaa tehoa. Esim. Piirilevyt elektroniikassa
-Systeemiteoria: Erilaisten järjestelmien analysoinnissa ja suunnittelussa käytetty 'idea'
-'Big Bang'-teoria: Idea jonka mukaan koko universumi oli alussa vain pistemäinen massa, mistä se räjähdyksenomaisesti laajeni.

Heitetään nämä hatarat arvailut kaikki roskakoppaan, kielletään kaikki näihin TEORIOIHIN toimintansa perustavat laitteet pois elämästämme ja noustaan barrikadeille. Noustaan tätä tiedemiesten salaliittoa vastaan ja vaaditaan että kouluissa opetetaan myös kristillisempiä vaihtoehtoja näille teorioille. Vain muutaman tässä nyt mainitakseni:
-Maakeskeinen aurinkokunta. Raamattu kertoo että maa luotiin ensimmäisenä, joten on loogista olettaa että se myös asetettiin keskelle. Keskiajalla nuhteessa elävät oppineet tämän tiesivätkin, kunnes paholainen meni Copernicukseen ja Galileoon ja johti kansat harhaan.
-Maa on litteä. Tämä oli hyvin yleinen uskomus, ennen kuin kreikkalaiset filosofit ja TIEDE pisti nenänsä asioihin, jotka ovat selkeästi jumalaista alkuperää eivätkä ole tarkoitettu tutkittavaksi.
-Telegony: 1900-luvulle asti säilynyt käsite, jonka mukaan lapsi perii ominaisuuksia naisen aiemmilta partnereilta nykyisten geneettisten vanhempiensa lisäksi. Tämä teoria on selkeästi esillä myös raamatussa, missä aviorikkomuksista syytetyt kivitetään ja avioeroja halveksutaan.
-Alkemialla tultiin hyvin toimeen, kunnes tiede toi kemian.
-Astrologia ja taivaankappaleista ennustaminen oli varsin vakava tieteenhaara, kunnes jälleen saatanan harhauttamat tiedemiehet saapuivat ja kumosivat astrologian opit astronomiallaan.

Porttiteoriaa soveltaen: Nämä teoriat ovat osa tiedettä. Tieteen tavoitteena on selittää maailman toiminta faktoilla. Faktat tekevät jumalaisen alkuperän tarpeettomaksi. Jumalan hylänneet ihmiset ovat onnettomampia. Onnettomat ihmiset tekevät rikoksia saavuttaakseen itselleen jotain materiaalisia hyödykkeitä, millä saavuttaa keinotekoinen(jumalaton) onni.

Joten kun tuet tiedettä, annat itsesi rikoksen tielle, joka johtaa sinut murhaamaan ja lopulta helvettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.