IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

TJ 0 ja silleeKeskiviikko 16.06.2010 19:40

Armeijalaitoksesta kotiuduin eilen puolenpäivän maissa kersantti-merkkisenä takaisin oikeaan maailmaan. Vuoden leikkikoulu takanapäin. Vain yksi asia jäi harmittamaan: Gona-pilan reaktiota en pääse näkemään lähietäisyydeltä.

On ollut joskus pari kuukautta takaperin erään astetta kusipäisemmän heebon kanssa kränää kun hän sattui päivystämään yksikköä ja valta nousi päähän. Koulutuksesta palattua kaikkien punkat oli myllätty, paitsi yllättäen hänen omansa. Kävin vähän tökkimässä sieltä virheitä esiin. Vähän huonosti otti palautteen vastaan kyseinen herra ja kävi pyöräyttämässä meikäläiseltä patjan lakanoineen ympäri. Tein saman herra päivystäjälle ja ajattelin että nyt on juttu tarpeeksi naurettavaa, heitellään patjoja menemään, että lopettais tähän. No mussutusta siitä tuli ja yritti vielä repiä lakanoita käsistäkin kun aloin jo petaamaan uusiksi.

Tämä siis joitain kuukausia sitten.

Tästä tapauksesta ja eräästä hyvin hienosta jääkärirouvasta inspiroituneena tein kaverille uuden punkan: Purin kaikki petivaatteet pois sängystä ja OMPELIN ne yksitellen patjaan kiinni. Parin sentin tikkauksen välillä kaikki kiinni toisiinsa ja patjaan. Aluslakana, siihen kiinni peitto, peittoon kiinni tyyny ja kaiken päälle päiväpeitto. Punkka on niin tiiviisti ommeltu kiinni ettei lakanoiden väliin saa edes sormia kunnolla ja sen verran käytetty kädentaitoja että punkka pysyy siististi pedattuna vaikka sitä heittelisi miten päin tahansa.

Tähän kului rokkia kuunnellessa ja nopeinta tyyliä hakiessa noin kolme tuntia, veikkaisin että purkamiseenkin(olettaen ettei äijä revi lakanoitaan palasiksi) menee tunnin verran.

Oppiipahan olemaan, kun saapuu loppusodasta näkkäriä viikon syöneenä ja alle tunnin yössä nukkuneena kasarmille ja sänky on ommeltu pysyvästi kasaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.