IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

HomeopatiaaTiistai 27.07.2010 03:09

Tehokkaimmat homeopaattiset lääkkeet, mitä markkinoilta löytyy, ovat sekoitussuhteella 1500. Nämä ovat siis niitä homeopatian sääntöjen mukaisesti morfiinia vastaavia superlääkkeitä. Numerona kuulostaa hienolta, kun katselet että yhden suhde 1500 seos.

Homeopaattiset seossuhteet etenevät seuraavasti: 1 tarkoittaisi että 1 osa ainetta, 10 osaa vettä. 2 tarkoittaisi 1 osaa ainetta, 100 osaa vettä. Sekoitussuhteen numerointi kertoo, kuinka monta nollaa on suhdeluvussa mukana. Eli seos 5 olisi suhteessa 1:100 000(yksi osa ainetta, 100 000 osaa vettä).

Avokadron vakiot tulevat vastaan kun saavutetaan seos-suhde 23. Yli sen, seoksessa jonka saat homeopaattista lääkettä ostaessasi ei välttämättä ole kuin laimennus/sidosainetta(ei ensimmäistäkään molekyyliä paketissa luvattua vaikuttavaa lääkeainetta).

Miten paljon lääkettä on sitten 1500 suhteella sekoitetussa lääkkeessä? Suunnilleen seuraavasti:
1. Otetaan hienoa jauhoa ruokakaapista. Valitaan yksi hippu jauhon seasta.
2. Otetaan toisesta kaapista pallonnmuotoinen vesi. Tämän vesipallon halkaisija on noin aurinkokuntamme halkaisija, eli keskipiste on aurinko ja säde kiertää Pluton rataa pitkin.
3. Sekoitetaan edellä mainitut osat keskenään.
4. Ota yksi osa tästä seoksesta
5. Toista kohdat 2-4 kaksi miljardia kertaa.

Näitä jotkut sitten popsivat vaivoihinsa ja luulevat maksavansa jostain muustakin kuin vedestä, jonka kanssa samalla planeetalla on kerran käynyt vahingossa eräs molekyyli, jota homeopaattiset puoskarit kuvittelevat johonkin vaivaan auttavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.