IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Vuonna 1986 Peter Davies oli lomalla Keniassa.

Hänen patikoidessa savannilla hän kohtasi nuoren elefantin, joka piteli yhtä jalkaansa ilmassa. Peter lähestyi varoen eläintä, laskeutui hitaasti alemmas ja näki eläimen jalkapohjassa törröttävän ison puusäleen. Peter lähestyi eläintä ja poisti puukappaleen huolellisesti vahingoittamatta jalkapohjaa enempää. Nuori elefantti laski jalkansa ja kääntyi katsomaan Peteriä usean hetken ajaksi. Peter oli kauhusta jäykkä, peläten tulevansa kohta tallotuksi. Lopulta poikanen päästi äänekkään töräyksen ja käveli pois. Peter ei koskaan unohtanut tapahtunutta.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Peter oli kävelyllä Chicagon eläintarhassa teini-ikäisen poikansa kanssa. He lähestyivät elefanttiaitausta ja yksi elefanteista kääntyi katsomaan Peteriä. Tuijotettuaan tovin Peteriä kohti, se nosti yhden jaloistaan ilmaan ja laski sen maahan. Se toisti tämän liikkeen useasti tuijottaen miestä kohti jatkuvasti.

Palaten mielessään 20 vuoden takaisiin tapahtumiin, Peter mietti oliko kyseessä sama elefantti. Hän empi hetken, keräsi sitten rohkeutensa ja kiipesi turva-aidan yli ja lähestyi eläimiä. Peter käveli suoraan elefantin luo ja katseli ihmeissään harmaata jättiläistä. Elefantti vuorostaan päästi kovan töräytyksen, kiersi kärsänsä miehen ympärille ja huitaisi tämän betoniseinää vasten. Peter kuoli välittömästi.

Kyseessä ei luultavasti ollut sama elefantti.

Tämä tarina on kaikille niille, jotka lähettelevät niitä typeriä sydäntä lämmittäviä ketjukirjeitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.