IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Kolmen päivän satunnaiset.Tiistai 19.06.2012 01:21

Tilasin juuri Amazonista Sam & Max: Freelance Police -animaatiosarjan DVD-boxin. Katselin kovalevyn syövereihin ja bongasin sarjan ja sarjan mukana erilaisilla varmuuskopiomedioilla kulkeneen Puuttuvat jaksot.txt -tiedoston. Heitin sarjan nimen Amazoniin ja laukesin välittömästi housuihini nähdessäni, että jumalauta siitä on tehty DVD! Kuukauden päästä postilaatikkoon tipahtaa parhautta.

Kävin lauantaina hieman antievankelioimassa luterilaisten jeesusteltassa. Provinssialue oli kuollut kahdentoista maissa päivällä, niin käppäilin telttaan ja höpisin mukavia jeesustelijoiden kanssa. Viitisen minuuttia keskusteluun siitä miten on nähty kaikkea hienoa seurakunnassa, kuinka pyhän hengen temppuja on todistettu ja miten herätystä silloinkin oli, "vahingossa" livautan juttuun sanavalinnan joka antaa ymmärtää etten enää uskokkaan satuihin. Sitten katsellaan kuinka hihhulin pää savuaa kun raukat yrittävät ymmärtää miten tuollainen on mahdollista. Sen sijaan että kertoisivat kuinka heidän henkilökohtainen homoeroottinen fantasiasuhde jeesukseen syntyi, jeesustelijat jäätyvät aivan täysin eivätkä pysty käsittämään että juttelivat juuri sielun asioista ateistin kanssa ihan sivistyneesti.

Sitten heitetään itse lisää vettä myllyyn ja kerrotaan hihhuleille henkilökohtainen tarina siitä, kuinka jätin kaiken hengellisen ja uskonnollisen taakseni. Ja jälkeenpäin vielä jäi sellainen tunne, että sain ehkä käännytettyäkin sakista yhden :D

Kyllä, minulla oli varsin kivaa Provinssissa :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.