IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

AntiJeesusLappunenSunnuntai 09.06.2013 04:12

Yllättävän vähän oli tuskaa ilmassa kun neljän päivän ryyppyputken katkaisin 21 kilometrin lenkillä ja siihen päälle vielä sopivan raikkaalla uinnilla.

Ja loisteliaasti lähti liikenteeseen festarikansaa silmälläpitäen suunniteltu

AntiJeesustelijaPamfletti

Joka helvetin festarilla ne moraalinvartijat kiertävät kertomassa kuinka ei saisi olla kivaa, kun jeesus vahtii puskista kun kuset. Ojennetaan taiteltuja A4-papereita, joissa tarinoidaan siitä kuinka huonoja ihmisiä lapun lukijat ovat.

Paskartelemani lappusen tarkoitus on tulla juurikin tähän rajapintaan, eli jeesustelijoiden ja festarikansan väliin. Lappusen voi antaa kummalle tahansa osapuolelle itse haluaa. Festarikansa saa pari naurua, nasaretin naulakauppiaat tukkivat turpansa hetkeksi. Kummassakin tapauksessa hienoa kesää juhliva kansanosa voittaa ja jeebustelijat jäävät nuolemaan näppejään.

Oman pamflettini tarkoitus on olla kaksipuoleinen printti yksinkertaisella kolmeen osaan jakautuvalla taitoksella, kuten on yleensä ollut tapana noiden jeesustelulappustenkin olla. Joten ulkomuoto on tuttu, eivät piruntorjuntapatterin huoltoyksikössäkään panikoidu kun kädessä on jotain tuttua ja turvallisen muotoista, vaikka sisältö onkin sitten ihan muuta.

Toinen puoli on vielä tekemättä, sinne pitäisi mahduttaa ehdottomasti muutamia hyviä iskulauseita meiltä ikuisen saunaosaston asukeilta. Hitchens on riittävän tylyn ynseä ja vittumainen, eiköhän siltä miekkoselta saada sellainen punchline mikä tuo virneen naamalle lukunautinnon keskellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.