IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Siitä se lähtiSunnuntai 21.04.2013 19:51

Kesä virallisesti avattu, kun on torilla syöty muikut ja ostettu kesän ensimmäiset metrilakut.

Ja tuli siinä sivussa tehtyä melkein 20 kilsaa lenkkiäkin.

Varo vain.Torstai 18.04.2013 21:38

Jos luulit, että vain naisia alistetaan äärimuslimien hallitsemilla alueilla, luulit väärin. Ei kannata myöskään olla liian timmi äijä, voit joutua karkotetuksi maasta. Naiset eivät olisi pystyneet vastustamaan kiusauksia kun öljytty adonis juhlii heidän edessään.

Melkoista lomailuaTorstai 18.04.2013 14:02

Puolen viikon tauko "koulunkäyntiin" on ohi. Ruka takana, jalat paskana ja rahat kateissa. Kolmen päivän laskettelu kolmen vuoden tauon jälkeen tekee höpöä reisille.

Ensimmäisen päivän oltua puolessa kintut jo huusivat veristä murhaa sille joka niitä näin kiusaa. Päätin olla kuuntelematta ja laskettiin kuitenkin lähemmäs viisi tuntia.

Toisena päivänä hameväki oli päättänyt päästä kylpylään. Ei siinä paljoa tehnyt itsekään mieli vastaan väittää, pohkeita olisi voinut käyttää kivien murskaamisessa kolmen tunnin laskettelulipun jälkeen, sen verran kireällä oli lihakset. Reipas kaksi tuntia saunaa ja hierovia allassuihkuja myöhemmin jaloissa tuntui siltä, että ehkä ne vielä toipuvat rääkistä räjähtämättä.

Kolmannelle päivälle olikin jo sitten totuttu tuskaan, jalat eivät olleet moksiskaan kuuden tunnin laskettelusta. Kuudesta tunnista yksi vietettiin putiikin jyrkimmässä mäessä ottaen kisaa kuinka ärhäkästi sitä mäkeä pääseekään alas. Emäntä jäi 87km/h, itselle kellotin 96 km/h

Riistaravintolat olivat Rukalla se kova juttu: Melkeinpä jokaisessa ravintolassa löytyi yksi kahdesta sarvipäästä, tai sitten kokonainen lista elukoita, mitä suomen metsistä harvennetaan tasaisesti metsästyskausilla. Uusina tuttavuuksina kokeilin jänistä, mitä en aiemmin ole maistellut. Elukan liha on kuin jumalten siunaamaa ambrosiaa sellaisenaankin, mutta kermaisessa kastikkeessa se on jo lusikalla annosteltava orgasmi kielen päällä. Pistinkin elukan tai pari tilaukseen tutuilta, jotka vielä harrastavat tätä katoavaa kansanperinnettä nimeltään metsästys.

Tyhjin käsinkään ei lähdetty takaisin, nappasin riistamyymälästä metson- ja karhunlihaa pienet paketit mukaan. Karhun fileepihveissä oli kilohinta 159e, niin ne jäivät hyllyyn, mutta onneksi taloudellisempiakin vaihtoehtoja löytyi. "vain" 60e satsi, hieman yli puolesta kilosta lihaa. Kahden normaalin viikon ruokarahat. Enemmän olisi vituttanut jos olisi jättänyt hyllyyn.

Että viikonlopuksi etsitään jotain hyviä reseptejä karhulle ja metsolle, omnomnomnom.
Suurin osa päivityksistä sisältää nykyään musiikkivideon. Joten miksipä ei itse lähdettäisi mukaan. Band-wagon, hoooo!


331Rock tempaisi uuden eeppisen veisun pihalle. Axel Foley.

331Rock on aina ollut vahva tekemään hyviä ja erikoisia mashuppeja. Aivan sama mikä on ollut alkuperäinen genre, äijä punoo kitaran ujellukset siihen ympärille.

Eilen Epic Rap Battles of History korjasi potin uudella nerokkuudellaan, Mozart vs. Skrillex.


Ja jälleen ERBltä loistokas räpäytys. Veti vertoja Bill Gates vs. Steve Jobsin loistavalle taistelulle kakkoskauden alussa. Mozarttihan sen vei, mutta tasaisempi matsi kuin monet ovat olleet.

[Ei aihetta]Tiistai 09.04.2013 17:18

Näyttäisi Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitteen nimikirjoitusten määrä tuntia kohden laantuneen, joten täytynee lisätä hankkeelle näkyvyyttä aiheesta lisää.

Allekirjoita tuohon, mikäli olet sitä mieltä, että avioliiton mukana tuomat lainmukaiset oikeudet kuuluvat kaikille pariskunnille. Tällä hetkellä kun ne eivät kuulu.

Turha mussuttaa mistään Jeebuksista ja raamatuista: Jos näiden mukaan elettäisiin, olisi valtakunnassa moniavioisuus yhtä tavallista kuin nykyiset yksiavioiset suhteet. Samoin kuin kuolemantuomiot ja köyhät kristityt.

Avioliittoja ei yhteiskunnassa määritellä raamatun mukaan, sen juuret ja historia eivät ole uskonnoissa, eikä sen tulevaisuuskaan ole mitenkään sidottu hihhuleihin.

Cosplay done right.Sunnuntai 07.04.2013 11:52

Queen of Blades. Kerrigan kun häntä ottaa hieman pannuun. :P


Kuinka hahmo cossataan oikein.

Where is your god now?Torstai 04.04.2013 04:03

Perisynnin takia kaikki ovat menossa helvettiin(Room 3:23). Jumala haluaa kuitenkin muuttaa tätä järjestelyä pelastaakseen meidät (2 Piet 3:9). Seuraavat pari tuhatta vuotta jumala viettääkin tuhoten ihmiskunnan muutamaan kertaan lähes kokonaan ja olemalla täysipäiväinen kyrpä, kunnes äkkiseltään valmis suunnitelma ponnahtaa hänen ajatuksiinsa. Tämän suunnitelman ytimessä on mystinen neitsyt-syntymä ja 33-vuotiaan POIKANSA tappaminen julmalla kidutusmenetelmällä(Joh 3:16). Tästäkin huolimatta suunnitelma pelastaa vain pienen murto-osan ihmiskunnasta(Luuk 13:23-28).

Kaikki tämä yrittää korjata sen mitä saatana sai aikaan YHDELLÄ KESKUSTELULLA(1 Moos 3:1-4). Eikä jumalan paraskaan suunnitelma onnistu muuttamaan tätä tilannetta juuri lainkaan.

Saatana vaikuttaisi olevan joko voimakkaampi tai huomattavasti älykkäämpi jumalaa.

Twilight pähkinänkuoressaKeskiviikko 03.04.2013 19:42

Nimienkeruutalkoot kadulla.Keskiviikko 03.04.2013 18:07

"Onko sulle tää Greenpeace tuttu?"

-Joo, se täpärästi tervejärkisempi vaihtehto tekopyhiä ekoterroristeja johtajaansa myöten täynnä olevalle PETAlle.

"No haluaisitko kuulla lisää Greenpeacesta?"

-En.