IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 01.05.2006 07:58

tervehdys. päivä menin jotakuinkin näin: herätys klo 12, kolmelta lähtö helsinkiin, noin viideltä kaivarissa, noin kymmenen maissa pois kaivarista, noin 23 maissa kaverille, noin 1 maissa pyöräilemään, noin puoli neljältä kotiin.

sitten yksityiskohtiin: päivä alkoi ihan mukavasti, helsingissä oli paljon ihmisiä. lähdimme siis toverini samin, martin sekä mikon kanssa kohti kaivopuistoa siinä kello neljän maissa. matkalla sinne jouduin kuuntelemaan erittäin hermoja raastavaa skidien huutoa raitiovaunussa helmeilevine omenaviineineen. pääsimme paikalle ja etsimme tovin mukavaa istumapaikkaa. ilmeisesti seuramme ei kelvannut kenellekään joten olimme seurana toisillemme. jossain välissä erkaannun joukosta hra samin aka ismon kanssa ja menimme vessoille. vähän tämän session jälkeen joku saatanan natiainen, tosin hieman pidempi, tuli haastamaan riitaa. ensiksi yritin rauhoitella kaveria, mutta siinä välissä kun tämä alkoi tönimään melkein tulikin ADRENALINE RUSH + RUTHLESS AGRESSION, mutta onneksi kun olen niin diplomaattinen, mietin kuinka olisi hyvä toimia myös pidemmällä aikatähtäimellä katsottuna. tapauksen myötä olenkin nykyään paljon myötämielisempi lasten fyysiselle kuritukselle, vaikka aikaisemmin en ko. metodia arvostanutkaan. perrrrkele, remmiä perseelle niin että perse on punainen vielä kuukauden päästä.

ko. spede pilasikin melko hyvin tunnelman, niinpä melko pian tapauksen jälkeen päätin että nyt on aika lähteä, sillä nyt oli aivan uusi tunne päässyt valtaan, ei joy-fiilis vaan mieletön misantropia kohti jokaista humalaista joka jatkuikin aika lailla läpi loppuillan.

sami ja mikko tahtoivat lähteä kotiin kaivari-reissun jälkeen, joten ne jäivät jossain välissä pois bussista kun me menimme hra. martin ja nti. sallan (jonka olimme tavanneet kaivarissa) kohti espoon keskustaa hra. mikalle. siellä emme sitten ehtineet duunata paljon mitn, kun pitikin jo lähteä hassunhauskojen bussiaikataulujen takia. sieltä lähdimme nimeltämainitsemattoman herran, nimeltään martti, kanssa indianaan syömään kebapia ranskalaisilla. itse tankkasin vielä isolla tuplajuustollakin. läpäl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.