IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

=)Torstai 20.12.2007 16:25

tänään heräsin puoli kymmeneltä janoisena ja oudon kuumeen tapaisen tunteen häiritsemänä. ensimmäinen kommenttini oli reipashenkinen käsi otsalla tokaistu: "ei vittu". kyse oli tietysti morkkiksesta ja häpeän tunteesta, noista ihanista krapula-aamujen piristäjistä.

edellisenä iltana olin päättänyt kupittaa parin ystäväni kanssa ihan vain joululoman alkamisen puolesta. en tiedä vaikuttiko loppuillan humalatilaani enemmän se, että olin herännyt aamuneljältä vai se että olin litkinut jack danielsia vaiko se että pacificossa oli kaikki koko illman 3 euroa, mutta joka tapauksessa olin aivan helvetin kännissä. näitä ns. superkännejä tulee kerran-pari vuodessa, oma edellinen kertani oli viime uutenavuotena, jolloin sain kattilasta päähän. surkuhupaisaa.

joka tapauksessa, oli kyllä outoa juoda viikolla. äsken kävin syömässä; ulkona kaunis ilma, aurinko paistaa, lapset ovat vielä koulussa, aikuiset luonastauolla. minä puolestani syön pizzaa paskaan olooni. mutta tunnelma oli ihanan seesteinen, aurinkoinen, hidas ja viileästi arkinen. fiiliksen kruunasi gene, tuo ysäri-brittipoprockin hienoin akti. tiivästäen: tunnelma oli kuin tuomon levyä kuunnellessa aamupäivän kiirettöminä hetkinä.

hyvää joulua, vaikka säiden puolesta voisi olla pääsiäinen ja saisi kieltämättä jo ollakin.

np. salem al fakir - end

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.