IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Tiistai 16.05.2006 06:40

tervehdys.

on kieltämättä jännittävää, että koko viikko koostuu samojen asioiden toistamisesta. viime viikolla vietin tuttuun tapaan yhden ylimääräisen lomapäivän keskiviikkona, sen takia että "oli vielä varaa olla kerran pois". oikeastaan vieläkin olisi varaa olla yksi kerta pois, mutta jos pystyisi käymään kerrankin täyden viikon, eli kaksi päivää koulua, niin olisihan sekin vallan hienoa. tähän ei hurjat tapahtumat kuitenkaan loppuneet, ja oddsit biittaen vietin lähes koko viikon pyöräillen ja perjantaina vieläpä grillipartyt niinkin monen kuin neljän ystävän voimin. partyjen yhteydessä juhlittiin myös hra. ebi-chanin 18v-syntymäpäivää. en ollut yhtään kännissä, kuten edellisestä merkinnästäkin käy ilmi.

tällä viikolla pyöräily on alkanut vituttamaan erityisesti tänään lähinnä paskassa kunnossa olevan pyörän (trek) takia, josta sais ihan kelvollisen kun vain jaksaisi huoltaa. lienee vaikeaa arvata jaksanko & osaanko. ai niin, tänään tuli tarkastusaika varatuksi kutsuntoja varten, vain kusipurkki unohtui, joka täytyykin noutaa jossain välissä. kenties voisin todeta, että 'huomenna' muutaman viikon ajan ja mahdollisesti lisää.

eilen, siis maanantaina, oli vaikeuksia herätä kouluun. tai no, kovasti teki mieli jäädä nukkumaan. ehdinkin aamulla jo toivoa, että myöhästyisin bussiin, mutta kaikesta huolimatta en myöhästynyt. mietin tosin myös sitäkin optiota, ettei taida bussikortissa olla enää aikaa, mutta olihan siinä. 18. päivä menee umpeen. salille en tietenkään mennyt, koska en jaksanut edellisenä iltana pakata kamoja mukaan, jotta olisin päässyt suoraan vaan siirsin homman aamulle. aamulla sitten mietin että haen iltapäivällä, mutta iltapäivällä halusinkin pyöräilemään/muuten vain ulos. aivan, pelasin tänään rannalla lenttistä 3 ystävän voimin. lenttis on kivaa ja ollaan paskoja pelaa...

allekirjoittaneella oli selvästikin vielä jotain mielessä, mutta väsymys ja the smiths-huuma veivät voiton, hän ehdottaakin jatkamista huomenna. 'huomenna'-ilmaisusta on myös tulossa allekirjoittaneen henk. koht. catchphrase.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.