IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Lauantai 20.05.2006 08:28

hmm. pitäisikö siinä välissä huolestua, kun huomaa selaavansa suomi24.fi? joka tapauksessa kyseistä toimintaa olen harjoittanut viimeiset 5 min. itse asiassa harjoitin tätä toimintaa eilenkin. ehkä huolestuttavin seikka on se, että en suinkaan selannut keskustelupalstaa, josta vielä voisi sanoa että "läpällä selailin".

lukijakuntani lienee kiinnostunut päivän tekemisistäni joten:

14:30 - 15:00 herätys
16:00 - 24:00 wow
24:00 - 01:30 ulkoilu
02:00 - 04:00 wow

takana siis taas hienonhieno päivä wowin parissa. hauskasti pitäisi herätä n. 4½ tunnin päästä. kukaan ei tähän tietenkään pakota, mutta meinattiin ebi-chanin kanssa käydä @ "karnevaalit". todennäköisempää on kuitenkin 1) etten kuule herätyskelloa ja nukun kolmeen [ja pelaan wowia loppupäivän] 2) että kuulen herätyskellon, painelen torkkua kunnes vahingossa aktivoin lopeta-toiminnon kenties ajatellen nousevani pian, mutta kuitenkin nukahdan ja nukun kolmeen [ja loppupäivän vietän wowin parissa].

pitäisi löytää töitä. en käsitä ihmisiä, jotka sanovat: "no meet niinku kysyy mäkkärist nii kyl sielt saa aina". paskat saa. duunin hakemisesta on muodostunut joku vitunmoinen kynnys. kuinka paskamaista onkaan täytellä niitä samoja hakemuksia, joissa kysytään niitä samoja asioita. voisin vaikka vääntää wordilla hakemuspohjan, esitäyttää, printtaa 300 kpl ja heittää jokaiseen vastaantulevaan liikkeeseen, mutta sitten tullaankin taas siihen, että kyllä kiinnostusta löytyy aivan hurjasti =). sinänsä absurdia kyllä puhua duunista, kun en moista ole hakenut puoleen vuoteen or so. hohhoi. =)

pakollinen angsti-annos oli siinä. sitten toivomuslista:

- lukiossa tulisi opiskella pelkästään historiaa(<-1700-luku), psykologiaa ja filosofiaa.
- tahdon yliopistoon filosofiaa "opiskelemaan", vaikken jaksais opiskellakaan tod. näk.
- tahdon osaa tehdä puusta hienoja juttuja. ja metalleista kans.
- tahdon jollekin keikalle. nyt ei vain ole mitään mielenkiintoista tulossa.
- tai on sittenkin. ruisrock. en kyl jaksa nukkua teltassa, hotellit on täynnä ja ellei joku turkulainen söötti tyttö tahdo majoittaa mua, en osallistu ko. tapahtumaan. no jaa, sieltäkin vain morrissey kiinnostaa. ehkä opeth ja mogwai myös. [defenssi, arvonkieltäminen]

lol. ei vittu oon humanisti. no ihan makee.

ooo... huomenna euroviisut <3 liettuan, suomen tai ukrainan on pakko voittaa. olisin halunnut islanninkin mukaan, mutta ihmisillä on näemmä vajaavainen käsitys satiiristä. ja sitäpaitsi se vinkui nätisti.

no aika hyvä, nuq jot aamul jaxaa nousta =).

WE ARE THE WINNERS OF EUROVISION.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.