IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:EEKeskiviikko 07.12.2005 19:02

heräsin 8.15. myöhästyin koulusta 7min -> istuin käytävässä tunnin ajan ja kuuntelin mm. eskobaria sekä violaa välillä miettien, että perkele olisin voinu nukkua yhdeksään asti jos kerta olin myöhästymässä muutenkin. nooh, ainakaan ei tarvinnut paleltua bussipysäkillä kun sain kyydin koululle. tarvitsen auton, mahdottoman kätevä tapa mennä kouluun.

kovan observoinnin tuloksena jouduin taas toteamaan, että eräs neiti on kovin viehättävä, ehkä jopa tutustumisen arvoinen. tämän pitäisi olla suuren suuri komplimentti sillä kriteerini ovat yhtä kovat kuin taistelusukeltaja-koulutuksen pääsykokeet ;). eräs toinen neiti vaikuttaa taasen ehkä mielenkiintoiselta persoonalta. koulupäivän päätteeksi päätin skipata matikan tunnin sillä pienen pienessä matikan ryhmässämme ei muuta tekemistä olekaan kuin nukkuminen.

koulun jälkeen kävin katselemassa lcd näyttötelkkareita, jonkalaisen pitäis hommaa tässä viikonlopuksi. löysin philipsin 23" kaikilla tarpeellisilla liitännöillä ihan ok hintaan, jopa. yllättäen city market osoittautui halvimmaksi paikaksi josta ko. näyttöjä saa.

kohta pitäisi lähteä salille treenaamaan jalkoja, vaan väsyttäisi arkiseen tapaan todella, todella paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.