IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 31.07.2006 11:21

ihan kelpo päivä takana. heräsin suhteellisen virkeänä puoli kuudelta iltapäivällä, oli vallan mainio olo huolimatta siitä, että olin juonut edellisenä päivänä. mitään muuta tekemistä ei tietenkään ollut, joten olin ulkona aina yhdeksään asti, jolloin päätin mennä ulos. otin pyörän alleni ja lähdin musiikkia kuunnellen kiertämään vakioreitit, yleisestä käytännöstä poiketen kuitenkin ajauduin friisilään ja martinsillalle.

martinsillalla ajoin pyörällä ohi kolmen bussipysäkillä istuvan tytön ohi. he katsoivat minua ja yksi hymyili. minäkin katsoin. kun olin mennyt heidän ohi, noin 10 sekunnin päästä naurahdin ääneen. toinen tilanne sattui kun ajelin friisilästä takaisin kotiin. rullasin pyörällä suhteellisen hitaasti ilman käsiä, jostain syystä edessäni kävelevä nainen kääntyi taakse siinä välissä kun olin n. 10 metrin päästä hänestä, ja hymyili. tätä toistui varmaan kolmisen kertaa. tuijottipa vielä perkele bussistakin, kun oli sellaiseen ehtinyt astia. kokeneena runopoikana minä tietysti otan kaikki hymyilyt ns. vihreänä valona, jota en tosin koskaan tajua hyödyntää. MUTTA OLEN CHARISMA-CHAN!

tulin kotiin n. klo 23 aikoihin. tarkoitus oli mennä vielä illan aikana ulos hra. ithirionin kanssa, mutta suunnitelma kariutui, kun oikeaoppisen mielipiteen tiedustelu koskien nethackia osoittautuikin tärkeämmäksi puuhaksi. koko loppuilta ja -yö meni koneen ääressä selaten kaikki vakiosivut uudelleen ja uudelleen läpi unohtamatta meseilyä.

hetki sitten selasin vanhoja kuvia joita on kertynyt ajanjaksolta 2003 joulu - 2006 kesäkuu. poimin muutaman faktan:

- minulla oli helvetin siistit hiukset @ joulu 2004. minulla on kuvakin niistä ihan galleriassa asti, en tosin virallisesti sitten esiinny siinä, ettäs tiiette.

- edellinen hiustyyli mustana oli kool. siis tämä, joka esiintyy oletuskuvassakin, tosin vähän lässähtäneenä.

- myös sitä edeltänyt liamgallagher-wnb punaruskeena oli aikas siisti.

tällä hetkellä on testikäytössä billyidol-wnb mustana. tämä on suhteellisen cool, tosin välillä oon myös tekkeneistä tuttu kazuya mishima.

okeilol, takaisin aiheeseen. luin yöllä teoriakirjaa, pysäköiminen tuntuis olevan tähän mennessä vaikein juttu. kahdeksan tunnin päästä ajo. ei jännitä kyllä paskaakaan, toivottavasti vaan en pistä autoa mitenkään paskaksi ts. vaihdekeppi lähde irti tai muuta yhtä viksua..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.