IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 25.08.2006 14:52

tulin juuri ajamasta. oli kivaa, paitsi etten tykkää diesel-autoista kun ovat niin laiskoja. jäi erittäin hyvä maku tämän päivän ajotunnista, paitsi että auto sammui kaksi kertaa samoissa liikennevaloissa ja valo ehti vaihtua vihreästä punaiseksi. onneksi takana ei ollut ketään. ajoin kerran punaisiakin päin.

aamulla tuli vähän kiire, kun heräsin 8.45, mutta torkuin 9.15 asti ja ajamaan piti lähteä klo 10. keitin nuudelit ja väänsin cappuccinot, mutta huomasin että perkeleen perkele olen syönyt kaikki rahkat. jostain syystä en ottanut lompakkoa mukaan ajotunnille, olisi voinut ostaa sitä rahkaa samalla. noh käyn myöhemmin.

viime iltana olin taiteiden yössä. ihan siisti tapahtuma, ainut asia mitä ihmettelin oli ihmesten juominen viikolla. liekö työttömiä liikkeellä vai saako töistä vapaata taiteiden yötä varten? vähän sen jälkeen kun olin saapunut helsinkiin, kun hengasin lasipalatsilla, ohitseni meni toistakymmentä poliisiwolkkaria. väistämättä tuli mieleen amerikkalaiset poliisisarjat.

olen ollut vähän masentunut keskiviikosta eteenpäin. viime yönä mietin, että pääkaupunkiseudulla asuu n. miljoona ihmistä. voiko olla mahdollista, että tästä miljoonasta ei muka löytyisi tarpeitani vastaavaa tyttöä? kamoon, ei mulla nyt niin korkeat kriteerit voi olla. epäreilua, että kaikki jännät tytöt on aina varattuja :<. ihmisten pitäisi oikeasti pitää selässä vapaa/varattu-tarroja, helpottaisi. olen kuitenkin positiivinen ja ajattelen että miljoona on aika paljon.

seuraava ajo vasta viikon päästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.